Horoskop za 11. mart

Zabava - Sreda 11.03.2020 - 09:48

Pred vama je horoskop za sredu 11. mart. Sa srećom.

Horoskop za 11. mart. Foto: Mondo Horoskop za 11. mart. Foto: Mondo

Ovan

Danas imate višak energije, možete se okrenuti ka poslu, da što bolje iskoristite dobru energiju. Potrudite se da date svoj maksimum na radnom mestu. Romantičniji ste nego inače.
Bik

Družite se sa prijateljima, nemojte da zapostavite socijalni život. Pokušajte da se fokusirate na druge ljude i na kontakte, da se malo odmorite od posla. Brinite više o svom zdravlju.

Blizanci

Budite staloženi na poslu. Ne pokazujte drugima da ste pod stresom jer to nikako nije dobro za uspeh u radu. Pokušajte da se usredsredite na prioritete.
Rak

Imate dosta ideja, ali će se samo one najbolje realizovati. Potrudite se da dobro sve isplanirate. Ne odustajte od svojih ciljeva.
Lav

Pod stresom ste, ali uskoro to prolazi. Nemojte da se nervirate zbog novca, ni zbog nekih stvari koje ne možete da promenite. Budite otvoreniji u komunikaciji.
Devica

Partner je veoma osetljiv, ali se Vi potrudite da mu bude prijatno i udobno. Sutra će se već raspoloženje promeniti, ali pokušajte da provedete što više vremena zajedno. Ako ste sami možete se videti sa prijateljima. Moguć je priliv novca.
Vaga

Stres na poslu Vas opterećuje jer ste pod pritiskom da sve završite jako brzo, a Vi znate da ćete tako sigurno nešto da zaboravite. Pokušajte da se bolje organizujete. Moguća glavobolja.
Škorpija

Bavite se sportom, imate višak energije. Gledajte da danas date sve od sebe na poslu, a popodne se vidite sa nekim dragim osobama. Odmarajte više.
Strelac

Nervozni su neki bliski ljudi, pa bi trebalo da nekako smirite situaciju ili da ne pokrećete neke rasprave koje su već pre bile započete. Pokušajte da se posvetite sebi, a ne da mislite previše na druge. Vredni ste i bićete zadovoljni poslovnom situacijom.
Jarac

Pošto je i danas sjajan dan za komunikaciju dogovorite se sa drugima oko obaveza. Tako ćete poboljšati finansije. Dobar je dan i za učenje, kao i za kvalitetne razgovore sa prijateljima.
Vodolija

Pod stresom ste i zbog posla i novca. Ne brinite, samo se trudite i sve će biti u redu. Opustite se i posvetite se više privatnom životu.
Ribe

I dalje ste napeti, ali nervoza popušta. Pokušajte da ljudima sa kojima radite izađete u susret iako niste baš lepo raspoloženi. Tolerancija je neophodna ukoliko želite da imate miran dan.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: