Horoskop za 11. oktobar

Zabava - Utorak 11.10.2022 - 08:03

Pred vama je horoskop za utorak 11. oktobar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
BIK
Dnevni horoskop predviđa neodumicu kada je važna odluka u pitanju. Niste sigurni da li da šansu date srcu ili razumu, ali najbolje bi bilo da odlučite neki drugi dan. Tvrdoglavost može da vas košta kada je ljubav u pitanju, ne propuštajte tako olako šanse koje vam se pružaju.
 
BLIZANCI
Danas vas očekuju dugi i iscrpljujući razgovori sa nekim bliskim saradnikom. Vaše ambicije i ciljevi se ne podudaraju, pa su konflikti i razmirice oko daljih planova vrlo mogući. Partner vam sprema jedno iznenađenje, potrudite se da uzvratite istom merom.
 
RAK
Vaš dnevni horoskop za 11. oktobar 2022. godine vam predviđa opterećenje kada su obaveze u pitanju. Nema potrebe da brzate sa završavanjem zadataka, oslonite se na stariju mušku osobu. Smeši vam se jedno novo poznanstvo, ali vreme je da emocije iz prošlosti ostavite iza sebe.
 
LAV
Finansije su u fokusu vašeg dnevnog horoskopa, povedite računa o bespotrebnim troškovima. Ne treba da brinete kada je zarada u pitanju, ali to ne znači da treba da se rasipate. Smeta vam monotonija koja je nastupila u odnosu sa partnerom, vreme je da organizujete zajedničku avanturu.
 
DEVICA
Danas se osećate umorno, iscrpljeno i bez energije. Napravite mali predah, odvojite vreme samo za sebe i provedite dan sa bliskim osobama. Ovo će vas resetovati onako kako želite, a krajem dana možete da očekujete lepe vesti od partnera.
 
VAGA
Vaš dnevni horoskop za 11. oktobar 2022. godine je u znaku popularnosti, traženi ste više nego ikad. Prija vam pažnja koju izazivate gde god da se pojavite, a na vama je samo da izaberete sa kim ćete da flertujete! Izgleda da je nova ljubav na pomolu.
 
ŠKORPIJA
Napredak je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa, očekujte vesti koje potpuno mogu da promene vaš život. Dolazi ono što ste dugo želeli i što će vas dodatno motivisati. Prija vam solo status, ali vodite računa da nekome ne date lažnu nadu.
 
STRELAC
Dnevni horoskop donosi razočaranje od osoba iz poslovnog okruženja. Osećate veliku nepravdu, ali to možete da sagledate i sa pozitivne strane. Pružaju vam se nove prilike koje će vas pozitivno iznenaditi. Partner vam pruža veliku podršku, ne zaboravite.
 
JARAC
Imate utisak da ništa ne ide onako kako ste zamislili. Možda se problem krije u lošoj organizaciji, ne možete da postignete sve odjednom. Ne tražite bivšeg partnera u osobama koje upoznajete. To je pogrešan način da se oslobodite emocija.
 
VODOLIJA
Kreativnost danas dolazi do izražaja, a može da vam se isplati višestruko! Ne sumnjajte u svoje ideje i ne dozvolite da utiče na vas osoba koja vam je do juče bila suparnik. Foksuirajte se na cilj, a kasnije vas čekaju ozbiljni razgovori sa partnerom.
 
RIBE
Vaš dnevni horoskop za 11. oktobar 2022. godine vam predviđa romansu o kojoj ste sanjali. Moguće je da će vam se približiti osoba iz mesta u kom živite, a njena pažnja će vam pomutiti razum. Muči vas tajna koju dugo čuvate, razgovarajte sa članovima porodice.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: