Horoskop za 11.avgust

Zabava - Petak 11.08.2023 - 09:25

Pročitajte dnevni horoskop za 11. avgust 2023. godine!

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 11. avgust 2023. godine vam donosi rasplet situacije. Dugo vas muči problem u koji je upleteno više ljudi, a imate osećaj da snosite najveći deo krivice. Ishod ide u vašu korist, konačno ćete osetiti olakšanje. U ljubavi sve ide kako treba, provedite veče sa partnerom.
 
BIK
 
Vaš dnevni horoskop vas upozorava na greške u poslu. Brzopletost, u želji da sve obavite na vreme, može da vas košta više nego što mislite. Fokusirajte se na jedan cilj, ne forsirajte se. U ljubavi vam stiže zanimljiv preokret. Ovo je situacija koja i te kako može da promeni vaše želje, odnosno, ono ka čemu težite.
 
BLIZANCI
 
Zvezde vam donose odličan dan za rešavanje papirologije, potpisivanje važnih ugovora ili pregovora. Posao je danas posebno naglašen, možete da očekujete da se sve odvija onako kako ste zamislili. Na ljubavnom planu dolazi do promena koje će vam prijati, ali i koje će vam dokazati da ste na dobrom putu.
 
RAK
 
Horoskop kaže da ćete danas briljirati. Volja da drugima pomognete dolazi do izražaja, zbog čega možete da očekujete nagradu koja će vas iznenaditi. Poletni ste i spremni da dokažete sve svoje veštine na poslu. Partner vam pruža podršku, ali krajem dana može doći do trzavica koje su premostive.
 
LAV
 
Dnevni horoskop za 11. avgust 2023. godine vas savetuje da odložite putovanje. Posebno vodite računa o potrebnoj dokumentaciji. Ljubavna situacija vas dovodi u nedoumicu i donošenje teške odluke. Imate osećaj da ste na klackalici, ali važno je da ne slušate okolinu. Poslušajte svoju intuiciju.
 
DEVICA
 
Transformacija je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa! Današnji dan će u vama probuditi novu energiju - želju da potpuno promenite svoju svakodnevicu! Oslonite se na osobu koja vam se dopada, tačno će znati šta vam je potrebno. Uživajte, vraća vam se motivacija koja vam je dugo falila.
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 11. avgust 2023. godine vas upozorava na osobu koju ste nedavno upoznali. Ne otkrivajte olako sve svoje planove, možete kasnije da zažalite. Čeka vas gomila posla, važno je da budete dobro organizovani. Slobodnima se predviđa zanimljiv flert, dok će zauzeti imati romantično veče.
 
ŠKORPIJA
 
Oparićete se! Danas možete da očekujete iznenadni novac kojim ćete rešiti sve ono što vas tišti. Horoskop vam donosi važnu ljubavnu lekciju. Razmislite da li propuštate dobre prilike zarad nekoga ko nije više u vašem životu. Osvestićete se i shvatiti da prošlost zaista treba da ostane prošlost. Prepustite se emocijama.
 
STRELAC
 
Danas vas čeka naporniji dan u odnosu na ono na šta ste navikli. Neće sve biti onako kako ste zamislili, čini se da vas saradnik sabotira u organizaciji koju ste osmislili. Preterujete sa zameranjem sitnica osobi suprotnog pola, pa će sukob mišljenja biti neizbežan deo. Više spavajte.
 
JARAC
 
Koliko god da ste fokusirani na posao, remete vas misli o osobi suprotnog pola. Savet je da budete direktni i konkretni, jer vaše pogrešne taktike mogu samo da izazovu dodatne probleme. Igrice u odnosima nisu dobra ideja, možete izgubiti prijatelja koji vam mnogo znači. Moguće su glavobolje.
 
VODOLIJA
 
Danas ste posebno usmereni na posao. Primamljiva ponuda podrazumeva određena odricanja, ali i dobitak. Vagate, a horoskop kaže da je danas povoljan dan za sve što ima veze sa strancima ili inostranstvom. Niste raspoloženi za nova poznanstva, ali jedna osoba će vas osvojiti večeras!
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 11. avgust 2023. godine vas savetuje da pronađete neki vid relaksacije. Previše ste napeti, a tenziju širite svuda oko sebe. Razgovarajte sa starijim članom porodice, njegovi saveti mogu da vam pomognu. Uveče očekujete interesantnu poruku preko društvenih mreža.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: