Horoskop za 12. april

Zabava - Petak 12.04.2019 - 08:12

Pred vama je horoskop za petak 12. april. Sa srećom.

Horoskop za 12. april. Foto: Mondo Horoskop za 12. april. Foto: Mondo

Ovan

Mogući su neki novi kontakti koji će Vam biti od koristi. Preko prijatelja možete dobiti neku novu priliku da radite nešto novo. Nađite vremena za odmor, nemojte samo raditi.
Bik

Sve ide kako treba u ljubavi. Veoma ste komunikativni. Pokažite partneru osećanja partneru. Slobodni, odlučićete da budete sa osobom koja Vas čini srećnom.
Blizanci

Niste zadovoljni uspehom na poslu. Potrudite se da date sve od sebe, mada će Vam danas biti potrebna i sreća. Imate višak energije.

Rak

Dobro se organizujte da ne bi trpeo odnos sa partnerom ili porodicom. Tako ćete zadržati naklonost i poverenje drugih ljudi. Ne raspravljajte se oko novca sa bliskim osobama.
Lav

Preko interneta ili prijatelja je moguće novo poznanstvo. Ne ulećite u avanture. Pod stresom ste zbog posla, jer ništa ne stižete na vreme.
Devica

Imate dosta posla. Lakše obavljate obaveze koje imate i mnogo bolje ste organizovani nego pre. Ne treba da trošite energiju na neke nove poslove, nego se fokusirajte na dosadašnje obaveze.
Vaga

Osetljivi ste danas na kritiku. Prilično ste umorni od posla. Alergija ili prehlada su moguće.
Škorpija

Zauzeti, bilo bi dobro da provedete više vremena sa partnerom. Slobodni, upoznaćete neku zanimljivu osobu sa kojom ćete imati dobru komunikaciju. Danas je dobar dan za kraći put.
Strelac

Odlično ste raspoloženi i za to možete da zahvalite okruženju. Zabavite se sa prijateljima, družite se više. Jačajte imunitet zdravom hranom.  
Jarac

Partner je zadovoljan jer se mnogo trudite oko njega. Radite na poslu šta Vam se kaže, nemojte da ulazite u rasprave. Budite staloženi danas.
Vodolija

Vidite se sa osobom koja Vas odavno poziva na sastanak. Romantični ste. Pozitivniji ste nego inače i sve Vam ide od ruke.
Ribe

Imate dosta obaveza na poslu. Saradnici će Vas pohvaliti, a napredak je gotovo siguran. Mogući su problemi sa leđima.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: