Horoskop za 12. jul

Zabava - Nedelja 12.07.2020 - 08:31

Pred vama je horoskop za nedelju12. jul. Sa srećom.

Horoskop za 12. jul. Foto: Mondo Horoskop za 12. jul. Foto: Mondo

Ovan

Ovaj dan će vam biti veoma uspešan. Odlično ste raspoloženi.

Promenite percepciju u vezi sa poslom i lakše ćete da obavljate sve obaveze koje vas čekaju.

Bik

Vreme je za neke nove poslovne prilike koje treba da iskoristite. Nemojte sebe da sabotirate jer nemate podršku bliskih ljudi. Preosetljivi ste na kritiku.
Blizanci

Moguće su promene vezane za odmor, koji vam je neophodan. Najradije biste se zaputili na neko putovanje, ali sada možete bar da ga isplanirate. Danas nije dan za put. Pomalo ste rasejani.
Rak

Veoma ste strastveni i moguće je zaljubljivanje. Ne nervirajte se previše oko posla, nego se posvetite privatnom životu. Neka ženska osoba može da Vam bude od pomoći i da vam da doabr savet u vezi sa karijerom.
Lav

Potrebne su vam promene u životu. Pod stresom ste i niste dobro raspoloženi. Potrudite se da se usredsredite na bavljenje sportom ili šetajte više.
Devica

Iako ste bili manje skloni druženju, imaćete potrebu da se vidite sa prijateljima. Lakše će da vam bude kad nekom ispričate svoje probleme i dobijete neki savet. Mogući su povećani troškovi, izbegavajte šoping.
Vaga

Potrudite se da budete komunikativni i da se dogovorite sa kolegama oko svega. Uložite malo više energije i vremena u rad. Što se ljubavi tiče, bilo da ste slobodni ili zauzeti, danas neće ta oblast da bude na prvom mestu, previše ste fokusirani na posao.
Škorpija

Razmislite kako da Vam dan bude zanimljiv i drugačiji. Ne morate sve da radite na isti način. Što se posla tiče, očekujte uspeh i pohvale od strane kolega i nadređenih.
Strelac

Mogli biste da se posvetite svom ljubavnom životu. Ne zapostavljajte partnera, ako ste u vezi. Ako ste slobodni, moguće je novo iznenadno poznanstvo. Bavite se sportom ili provedite više vremena u prirodi.
Jarac

Uzmite stvari u svoje ruke, nemojte biti pasivni. Potrudite se da date sve od sebe da kažete partneru šta mislite i da stojite iza svojih reči. Ako ste slobodni, bićete skloni zaljubljivanju danas, ali ne brzajte sa odlukama u vezi sa ljubavlju.
Vodolija

Fokusirajte se više na sebe i ne opterećujte se toliko drugim ljudima. Pomalo ste pod stresom jer ne ide sve kako ste zamislili. Pokušajte da napravite novi plani rada i da se držite istog, da biste sve stigli da odradite u zadatom roku.
Ribe

Očekujte početak novog ciklusa na poslu. Konačno ćete moći da radite stvari na način na koji ste planirali. Svaka nova ideja biće prihvaćena od strane kolega.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: