Horoskop za 12. jun

Zabava - Ponedeljak 12.06.2023 - 09:25

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
 
OVAN
 
Dnevni horoskop za 12. jun 2023. godine kaže da će neki Ovnovi biti na ivici sukoba sa kolegama. Budite spremni da samostalno rešavate važne zadatke, preuzmite odgovornost. Moguća su neočekivana primanja, pokloni i iznenađenja. Ljubavni problemi se rešavaju na najbolji mogući način. Od danas vam u vezi cvetaju ruže. Slobodnima će neko “zapasti za oko”. Zdravlje vam je dobro.
 
BIK
 
Brže nego inače rešavate probleme vezane za papirologiju. Dobro se slažete sa ljudima - ovo se odnosi i na poslovne i na ljubavne odnose. Moguće je da ćete dibiti dobre vesti od osobe koja vam je veoma draga. Kraj dana je pogodan za romantične sastanke i obećava prijatna iznenađenja. Manji problem sa leđima.
 
BLIZANCI
 
U prvoj polovini dana mogući su problemi na poslu, a nisu isključene ni finansijske poteškoće. Ostanite mirni – prebrodićete sve samo ako zadržite prosebnot i ne pokušate da pođete “prečicom”. Slobodne Blizance očekuju zanimljiva poznanstva na nekom društvenom događaju. Zauzeti uživaju u harmoničnim odnosima sa partnerom. Povedite računa o ishrani. 
 
RAK
Ovo je srećan dan za vas. Imaćete uspeha u rešavanju imovinskih i pravnih pitanja, Očekujte i poboljšanje finansijske situacije. Zauzete Rakove očekuje veoma lep dan sa partnerom, sva pažnju koju ste priželjkivali, vam je servirana na dlanu. Slobodni nestrpljivi da upoznaju nekog ko će im zagolicati maštu. Za sada vam zvezde vide samo flert. Zdravlje vam je dobro.
 
LAV
 
Pokušajte da budete taktičniji. Upetljali su vas u neke intrige na poslu, i za vas je najbolje da se ne izjašnjavate previše, da ne budete otvoreni već da se ponašate diplomatski. Nije poželjno da donosite važne odluke u vezi sa novcem. Zauzeti Lavovi imaju problem sa poverenjem. Slobodnima se javlja osoba iz prošlosti koja želi da obnovi kontakt, pa i vezu. Mogli biste da više povedete računa o fizičkoj aktivnosti.  
 
DEVICA
 
Dnevni horoskop za 12. jun 2023. ima dobre vesti za Device. Očekuje vas veoma produktivan dan. Skoro sve što radite, radite odlično. Ako igrate lutriju, očekuje vas sreća, novčani dobitak. Ljubavna situacija takođe povoljna. Zauzeti će dobiti poklon od partnera. Slobodni imaju priliku da se lepo provedu sa osobom kojoj se dopadaju. Proverite pritisak. 
 
VAGA
 
Pripremite se, dan će biti pun izazova. Raspoloženje vam se menja mnogo češće nego inače, niste u harmoniji sa samim sobom i teško pronalazite zajednički jezik sa drugima. Očekujte troškove. Zauzete Vage očekuje ozbiljan razgovor sa partnerom, neki nesporazumi se moraju rešiti. Slobodni ne mogu da se odluče između dve osobe. Pazite da ne izgubite obe. Unosite više tečnosti.
 
ŠKORPIJA
 
Danas budite oprezni kad su finansije u pitanju, nemojte da novac shvatate olako. Nisu isključene nesuglasice na poslu koje mogu da prerastu u sukob koji ne bi trebalo da ignorišete. Ljubavna situacija idealna – partner vam ispunjava svaku želju. Slobodne Škorpije ne mogu da se odbrane od udvarača. Birajte mudro, ne zalećite se. Zdravlje vam je dobro. 
 
STRELAC
 
Ne žurite. Prvu polovinu dana je najbolje da provedete mirno, ako možete da odložite neke poslove ili ih delegirate na nakog drugog, obavezno to uradite. Popodne će biti izuzetno povoljno za razvoj ljubavnih odnosa. Ako ste u dužoj vezi, moguće je da će partner pokrenuti priču o grandioznim planovima za budućnost. Veče idealno za romantične sastanke. Zdravije se hranite. 
 
JARAC
 
Ponedeljak će biti idealan za poslovne sastanke i dogovore o novim projektima. Ostavljate dobar utisak. Možda ćete potpisati važne dokumente, doneti neke ozbiljne odluke u vezi sa budućnošću. Nije dobar dan za ljubavne odnose, naglašena je tajnovitost, ili vi nešto skrivate od partnera ili sumnjate u njegovu iskrenost. Slobodni Jarčevi raspoloženi za flert. Više se krećite.  
 
VODOLIJA
 
Nemojte da gubite poverenje u sebe, uspećete da “isterate svoje”, a uspeh neće izostati. Verovatno je da ćete imati neki priliv novca danas, moguć je bonus zbog dobro obavljenog posla ili će vam neko vratiti stari dug. Moguć je kraći put, poseta koja bi mogla da ima romantičan nastavak. Zauzete Vodolije nisu zadovoljne vezom, smeta im rutina. Više vežbajte.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 12. jun 2023. godine savetuje Ribe da ne žure, ništa nećete moći da završite na brzinu. Ukoliko postoje neki problemi koje već duže vreme pokušavate da trešite, nije dobar trenutak. Do partnera dolaze neke glasine o vama, iskren razgovor će rešiti nesporazume. Slobodne Ribe obraćaju pažnju na pogrešne osobe. “Prava” im je ispred nosa, samo je ne vide. Dobro se osećate.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: