Horoskop za 12. maj

Zabava - Utorak 12.05.2020 - 09:29

Pred vama je horoskop za utorak 12. maj. Sa srećom.

Horoskop za 12. maj. Foto: Mondo Horoskop za 12. maj. Foto: Mondo

Ovan

Imate dosta ideja šta biste danas mogli da uradite, ali ne preterujte u organizaciji. Budite racionalniji.

Nađite više vremena za bliske ljude.

Bik

Komunikativni ste. Razmislite koje su potrebe partnera i pokušajte da poradite na odnosu. Moguće je novo poznanstvo sa nekom zanimljivom osobom.
Blizanci

Ne žurite sa nekim bitnim odlukama u vezi sa privatnim životom. Imate višak energije. Trebalo bi da danas ne menjate način obavljanja obaveza. Držite se ustaljenih navika.
Rak

Imaćete dosta prilika da pokažete koliko ste dobri u svom poslu. Budite ambiciozniji. Prilično ste nervozni danas.
Lav

Nemojte da se premorite danas. Izdvojite više vremena za druženje. Moguća su nova poznanstva.
Devica

Danas je dan za strast, zabavu i flert. Mesec je u polju veza i zabave i podržava to.Imate pregršt ideja. Energični ste, ali ne želite da radite ništa što vas umara i što je suvoparno. Fokus nije baš idealan za rad danas.
Vaga

Nemojte zapostavljati partnera zbog obaveza, nego izdvojite vreme i za njega, ali i za svoju porodicu. Niste raspoloženi za raspravu. Romantični ste.
Škorpija

Bilo bi dobro da idete makar u posetu prijateljima. Pazite na rokove na poslu. Potrudite se da uradite sve što možete sami.
Strelac

Danas neće biti promena, više Vam odgovara da budete sami nego u vezi. Ako ste zauzeti, ugodite voljenoj osobi. Budite pažljiviji i usporite na poslu.
Jarac

Nemojte previše burno da reagujete danas. Bilo bi pametno da zadržite neke stvari za sebe. Ne očekujte previše od drugih na poslu.
Vodolija

Danas ste posvećeni poslu, pa Vam nije ni do flerta. Veoma ste vredni. Završite sve što ste započeli prošle nedelje.
Ribe

Neka osoba sa kojom se družite možda želi nešto više od prijateljstva. Fokusirajte se da biste sve uradili kako treba. Pod stresom ste zbog previše obaveza.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: