Horoskop za 12. novembar

Zabava - Utorak 12.11.2019 - 09:15

Pred vama je horoskop za utorak 12. novembar. Sa srećom.

Horoskop za 12. novembar. Foto: Mondo Horoskop za 12. novembar. Foto: Mondo

Ovan

Ne zapostavljajte partnera. Trebalo bi da napravite dogovor sa njim i da težite kompromisu. Danas je odličan dan za posao i saradnju sa drugima.
Bik

Nemojte da zapostavljate ljubavni život zato što imate puno obaveza. Sporiji ste nego inače. Nemojte da se nervirate ako druge ne zanima napredak na poslu.

Blizanci

Možete neke probleme koje imate da zadržite za sebe. Ne opterećujte se poslom. Danas je dan za zabavu i relaksaciju. Uradite šta možete.
Rak

Budite romantični danas. Svakako, ako ste slobodni, postoji mogućnost da se vrati neka osoba iz prošlosti u Vaš život. Saradnja sa drugima na poslu je jako važna, bićete zadovoljni na kraju dana.
Lav

Danas uradite nešto za partnera što odavno planirate. Ako ste slobodni, pitajte osobu koja Vam se dopada od ranije za neki kontakt. Odličan je dan za dogovore i pregovore sa saradnicima.
Devica

Prilično se dobro osećate u vezi, voljeni ste. Slobodni, preko posla možete upoznati neku vedru i pozitivnu osobu. Danas je dobar dan za realizaciju nekih ideja koje imate duže vreme.
Vaga

Partner neće tolerisati posvećenost sebi i drugima, jer ima utisak da ga zapostavljate. Sve ide kako treba i drugi ljudi su Vam od pomoći. Iskoristite dan za saradnju novim kontaktima.
Škorpija

Imate potrebu za bavljenjem hobijem ili sportom. Slobodni, moguć je flert. Nemojte da verujete previše drugima. Radite sve što možete sami.
Strelac

Pokušajte da porazgovarate sa partnerom o stvarima koje Vam ne odgovaraju. Ne dozvolite da vam se drugi mešaju u vezu ili obaveze koje imate.
Jarac

Sve će biti kao i obično, bez promena. Ne zapostavljajte partnera zbog obaveza. Fokusirajte se malo više na posao.
Vodolija

Sve Vam ide malo sporije nego inače. Nemate motivaciju za rad. Bavite se sportom, to će Vam prijati danas.
Ribe

Prilično ste strastveni. Ne gubite vreme na detaljne analize na poslu koje nisu produktivne. Uzimajte vitamine da biste ojačali imunitet.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: