Horoskop za 13. april

Zabava - Utorak 13.04.2021 - 06:41

Pred vama je horoskop za utorak 13. april. Sa srećom.

Horoskop za 13. april. Foto: Mondo Horoskop za 13. april. Foto: Mondo

Ovan

Lako dolazite do rezultata. Svi su vam od pomoći. Ne zapostavljajte svoje potrebe zbog toga što nemate dovoljno slobodnog vremena. Bavite se sportom, imate višak energije.

Bik

Stalno ostavljate neke bitne stavke za neki drugi dan. To nikako nije dobro. Potrudite se da se usredsredite na porodicu i na potrebe bliskih ljudi. Posao ne mora i danas da bude prioritet.

Blizanci

Prijatelji su uvek tu za vas. Jako je bitno da ih pitate za savet. Razmislite koje ideje su vam stvarno važne, a koje mogu da sačekaju neki drugi dan za realizaciju.

Rak

Previše posla vas opterećuje. Ne primajte svaku kritiku k srcu. Najbolje bi bilo da budete posvećeni, ali da ne preterujete u planiranju.

Lav

Nije vam lako da se usredsredite na neke bitne stvari. Rasejani ste i imate previše obaveza. Ne otaljavajte obaveze.

Devica

Platite račune na vreme. Budite odgovorni. Moguć je stres na poslu. Neka bliska saradnica može da vas izbaci iz takta.

Vaga

Razmislite šta biste mogli da uradite za druge. Dajte sve od sebe da ugodite partneru, ako ste u vezi. Ako ste slobodni, pokušajte da se fokusirate na osobe koje već znate, možda se baš među njima krije neka zanimljiva prilika za ljubav.

Škorpija

Budite temeljni. Ne dozvolite da vam neko kaže kako nešto niste uradili dobro. Brinite više o svom zdravlju, nemojte da se preforsirate.

Strelac

Imate dobru volju da sarađujete sa drugima. Nije vam ništa teško. Osećate se odlično. Moguće su saradnje sa osobama koje nisu iz vašeg mesta ili zemlje.

Jarac

Preosetljivi ste danas. Ne osećate se baš najbolje. Potrudite se da se fokusirate na prioritete.

Vodolija

Odlično se osećate danas. Organizujete se bolje da biste sve stigli na vreme. Moguć je kraći put, pa iskoristite priliku ako imate vremena.

Ribe

Ne odlažite obaveze za drugi dan. Budite agilni. Saradnici mogu da budu naporni, ali se izborite za sebe.

 

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: