Horoskop za 13. februar

Zabava - Četvrtak 13.02.2020 - 09:17

Pred vama je horoskop za četvrtak 13. februar. Sa srećom.

Horoskop za 13. februar. Foto: Mondo Horoskop za 13. februar. Foto: Mondo

Ovan

Danas ste prilično rasejani. Ipak raspoloženi ste za druženje i nove kontakte. Previše informacija ste dobili ovih dana, pa Vam treba više vremena da odlučite šta ćete da radite sa tim.

Bik

Trebalo bi da nađete neku aktivnost koja će Vam biti zabavna. Uvedite promenu u svoj život. Teško Vam je da se posvetite poslu.
Blizanci

Imate dosta planova za danas. Veoma ste vredni i prelazite sa reči na dela. Ne želite da sve ostane samo plan. Pristupite drugačije problemima koje imate i brže ćete moći da ih rešite.
Rak

Otvorite se prijateljima i partneru, ohrabrite druge da vam kažu u čemu je problem. Možete pomoći nekom kolegi na poslu. Nemojte da se premarate.
Lav

Udovoljavajte sebi malo više i provedite vreme sa porodicom. Napravite listu prioriteta u vezi sa poslom. Obratite pažnju na svoju intuiciju kada su u pitanju ljudi sa kojima dolazite u kontakt.
Devica

Idealan je dan da ga provedete sa bliskim ljudima, sa porodicom i prijateljima. Moguć je priliv novca i bićete zadovoljni dešavanjima na poslu. Puni ste elana i dobre energije danas, pa će tako biti do kraja dana.
Vaga

Ako imate neke probleme, bilo bi dobro da popričate sa nekim o tome. Ponekad previše planirate i ne možete da uradite sve. Organizujte se bolje.
Škorpija

Danas ćete biti veoma zadovoljni situacijom na poslu. Priliv novca je izvestan i dan je dobar za uživanje. Ugodite sebi, ne štedite, možete i Vi nekad da se opustite.
Strelac

Najradije biste išli na neki put ili radili nešto što nema veze sa poslom, ali obaveze čekaju. Isplatiće se. Neke ideje koje imate odavno sada mogu da se realizuju.
Jarac

Uradite sve što je bitno na poslu. Ne odlažite započete obaveze. Odmarajte više, danas nemate motivaciju za rad.
Vodolija

Osećate se prilično dobro. Sve Vam ide od ruke i završavate obaveze brže nego obično. Neki prijatelji mogu da budu od pomoći, a možete da upoznate i nove zanimljive ljude.
Ribe

Postižete sve da uradite i veoma ste zadovoljni zbog toga. Budite prijatni prema saradnicima. Zbog prevelike posvećenosti poslu danas možete da imate problem sa partnerom ili porodicom. Nađite balans.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: