Horoskop za 13. februar

Zabava - Nedelja 13.02.2022 - 10:27

Pred vama je horoskop za nedelju 13. februar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
Ovan
Imate odličnu priliku da razgranate posao, nemojte da je propustite. Ne samo da će vam se finansijski isplatiti, već ćete i steći nova znanja koja će vam kasnije biti od velike koristi. Prelomili ste "preko kolena" odnos sa partnerom i sada se kajete. Sačekajte malo, videćete da ste bili u pravu.
 
Bik
Osećate se nesigurno na poslu, kao da se vaš rad ne vidi. To vas frustrira, ali zvezde savetuju da ne prenagljujete sa odlukama. Sve će doći na svoje. Danas biste mogli da odigrate neku igru na sreću, novac je na vašem putu. Nekome ste u mislima.
 
Blizanci
Sve vam kratko drži pažnju, a da biste uspeli u poslu koji ste započeli potrebno je da istrajete. Neko vam traži novac na zajam. Pazite, dobro razmislite da li je to osoba od poverenja. Stara ljubav vam se vrzma po mislima. Pitate se šta bi bilo da su prilike bile drugačije.
 
Rak
Briljirate na poslu, čini vam se da sve možete. Pazite da se ne iscrpite previše. Danas je dobar dan za sklapanje dugoričnih poslova i potpisivanje ugovora. Nemojte da propustite priliku. Vest o staroj ljubavi stiže do vas i sasvim neočekivano osećate se uznemireno. Niste dobro zaokružili tu priču. 
 
Lav
Dobar dan za kupovinu, vreme je da uložite novac u stvari koje su vam potrebne ali iz nekog razloga stalno čekate bolje prilike. Strastveni ste, vaše jake emocije mogu da preplaše partnera. Budite malo taktičniji. Bole vas leđa.
 
Devica
Nedavno ste uspešno završili jedan veliki projekat i sada stižu pohvale. Na sjajnom ste putu da za koji mesec dobijete unapređenje i prilično veću platu. Ljubav vam je već duže vreme u drugom planu. Osvrnite se oko sebe, neko zaista želi da vas bolje upozna. Potrebna vam je bolja hidratacija.
 
Vaga
Neodlučni ste, što inače jeste vaša glavna karakteristika, ali to nije dobro ako ste na poziciji gde se od vas očekuje da imate stav. Nadređeni sumnjaju u vaše sposobnosti. Partner se pita da li se napravio grešku što vam je pružio drugu šansu. Ako vam je stalo, razuverite ga.
 
Škorpija
Mnogo ste sposobniji nego što mislite, a danas će se pojaviti prilika da to i dokažete. I sebi i drugima. Manji porodični problemi na kraju dana. Pustite da prenoće, jutro je pametnije od večeri. Neophodno je da počnete da vežbate, osećate se na izmaku snaga.
 
Strelac
Dobijate pozitivnu vest od ženske osobe. Reč je o nekom nasledstvu koje bi moglo da vam iz korena promeni život. Držite telefon kraj sebe, ovaj poziv ne želite da propustite. Glava vam je u oblacima, partner to oseća i uživa u zajedničkim trenucima. 
 
Jarac
Doživljavate vrhunac na poslu, sve stižete i sve čega se dohvatite završavate s velikim uspehom. Vaše sposobnosti su primećene, dobićete ponudu za novi posao. Nije trenutak za promene. Prihvatite poziv na piće od strane stidljivog kolege. Čuda su moguća!
 
Vodolija
Niste navikli da mirujete, a sadašnja situacija na poslu vas primorava da spustite glavu i čekate da oluja prođe. Verujte zvezdama, ovog puta je tako zaista bolje. Javlja vam se neko iz davne prošlosti, prilika zbog koje ste uvek žalili što je propuštena. Krug se okrenuo, vi ste na potezu.
 
Ribe
Na poslu je sve mirno, bez trzavica. Uživajte u ovom trenutku, uskoro su moguće velike turbulencije i promene koje ne moraju biti povoljne po vas. Nekome ste zapeli za oko, a vi se pravite da to ne vidite. Razmislite još jednom, ova osoba bi mogla da vam ulepša dosadne dane.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: