Horoskop za 13. jul

Zabava - Sreda 13.07.2022 - 08:20

Pred vama je horoskop za sredu 13. jul. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
Ovan
Pokušajte da pokažete malo više razumevanja za kolege. Budite tolerantniji prema onima koji ne dele vaše životne stavove. Napeti ste i tu nervozu prenosite na partnera koji ne zna kako da vam priđe. Ne bi bilo dobro da sada ulazite u sukobe. Potrebna vam je masaža.    
 
Bik
Vaša najveća vrlina, osim što ste vredni i vešti u svom poslu, jeste što umete da uspostavite odličan odnos sa kolegama koji vas veoma cene. Zato su uvek spremni da vam priteknu u pomoć. Posle brojnih ljubavnih brodoloma, konačno ste srećni i ispunjeni. Uživajte!
 
Blizanci
 
Danas biste mogli da u znak zahvalnosti za nešto što ste uradili u prošlosti, dobijete novac od nekog bliskog člana porodice. Ove pare ostavite sa strane, sačekajte sa trošenjem jer će vam dobro doći narednog meseca. Mogući problemi sa kostima.   
 
Rak
 
Sreća se okrenula protiv vas, sve što pokušate da predložite na poslu nailazi na mlaku reakciju. Budite uporniji ako verujete u svoje ideje. Nalazite se na ljubavnoj klackalici, želite više nego što partner može da vam pruži i razmišljate o prekidu. Konačna odluka, ipak, nije na vama.     
 
Lav
Zabrinuti ste zbog člana porodice, pokušavate da mu pomognete na sve načine. Pripazite ako ta pomoć podrazumeva i novac, moglo bi da se desi da budete prevareni. Smeta vam višak kilograma, ali šta ćete uraditi po to pitanju?
 
Devica
 
Danas imate posebno razloga da se radujete, karijera vam je u usponu, partner vas obasipa pažnjom i ljubavlju, šta biste više mogli da očekujete? U kući su mogući sitniji kvarovi, ali ništa što će iziskivati prevelike troškove.  
 
Vaga
 
Ako razmišljate o promeni posla, danas je dobar dan za pregovore. Dobro razmislite o ponudi koju ste dobili, postoji jedan segment koji je moguće da ste previditeli, a pravi veliku razliku. Fortuna vas prati i na igrama na sreću. Očekujte novac, a zvezde savetuju da ga potrošite na sebe! 
 
Škorpija
Dobili ste sjajnu ponudu za odmor, ali vas brinu finansije. Imate još vremena da uštedite, bila bi šteta da propustite ovu priliku. Slobodni ignorišu uporne pozive jedne osobe za druženje. Nemojte da ste toliko strogi, ta osoba bi mogla veoma prijatno da vas iznenadi.  
 
Strelac
 
Poslednje nedelje su vam u znaku karijere, posvetili ste se maksimalno poslu i sada ubirate plodove svoga rada. Ne dozvolite da vas partner još dugo čeka. Njegovo strpljenje se bliži kraju, mogli biste da izgubite osobu do koje vam je veoma stalo....  
 
Jarac
 
Mogući su konflikti na radnom mestu, za vas bi bilo bolje da se ne mešate u tuđe sukobe jer ništa ne znate da radite polovično, pa tako ni da se svađate. Iskoristite veče za izlazak sa prijateljima, iznenadiće vas pojavljivanje osobe koju niste dugo videli. Romansa je na pomolu. 
 
Vodolija
Nije trenutak da budete nedgovorni i odlažete obaveze. Ako sada ispustite priliku da se pokažete na poslu, sledeću biste mogli da dobijete tek naredne godine. Pažljivo birajte reči kad komunicirate sa partnerom, veoma je osetljiv i mogli biste da ga povredite sasvim neočekivano.
 
Ribe
Manje trzavice na poslu, ali ništa što bi vam zadavalo previše glavobolje. Držite se dostojanstveno i iznad ogovaranja i spletki. Usamljeni ste i potrebna vam je pažnja suprotnog pola. Okrenite se oko sebe, postoji osoba koja čezne za vama ali je vi ne primećujete. 
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: