Horoskop za 13. maj

Zabava - Četvrtak 13.05.2021 - 09:39

Pred Vodolijom je dan prepun strasti, Lavu treba više odmora, Biku stiže novac, a vama?

Pročitajte dnevni horoskop za 13. maj FOTO: Mondo Pročitajte dnevni horoskop za 13. maj FOTO: Mondo
Ovan
Odlično se osećate danas. Sve vam ide od ruke i lako se sporazumevate sa drugima. Priuštite sebi malo više odmora.
 
Bik
Potrebna vam je empatija da biste mogli lakše da se uskladite sa drugima. Ako se bavite prodajom ili se usavršavate, danas očekujte dobar dan. Priliv novca je očekivan.
 
Blizanci
Ne oslanjajte se previše na druge, nego na sebe. Stavite svoje obaveze na prvo mesto. Moguća glavobolja i problemi sa pritiskom zbog stresa.
 
Rak
Danas ćete odlučiti ili da se preforsirate ili da ništa ne radite. Ipak, nijedno ni drugo nije idealna opcija. Potrudite se da završite sve obaveze na vreme, makar one prioritetne.
 
Lav
Ostavite malo više mesta u svom danu za odmor. Potrudite se da budete organizovani kao uvek, to vama neće pasti teško. Izdvojite neko vreme za prijatelje. Neka ženska osoba može da vam bude od velike pomoći na poslu.
 
Devica
Jako ste brzi i agilni. Lako dolazite do rezultata. Izađite iz svoje zone komfora, ne mora sve da bude baš kako ste navikli. Tu danas može da bude uspeh.
 
Vaga
Veoma ste praktični danas. Posvećeni ste svojim ciljevima, ali imate i vreme za partnera i porodicu. Slobodni, na kraćem putovanju možete da upoznate osobu koja vam je zanimljiva.
 
Škorpija
Razmislite o tome da proširite svoje poslovanje. Ako niste to u mogućnosti onda probajte da se usavršavate. Razmišljajte dugoročno. Platite račune na vreme.
 
Strelac
Nije vam lako da se usredsredite na posao, jer ste strastveni i romantični. Vreme je da se komunikacija sa partnerom poboljša. Slobodni, neka komunikativna osoba može da vam se dopadne.
 
Jarac
Završite na vreme obaveze na poslu. Ne budite površni. Nije vam lako da se posvetite detaljima. Pitajte druge za savet ako niste sigurni.
 
Vodolija
Usredsredite se na ljubav, danas je dan za flert i strasti. Ako ste u vezi, bitno je da prošetate negde sa partnerom ili da popričate o problemu koji vas muči duže vreme. Pokušajte da ugodite sebi popodne.
 
Ribe
Ne osećate se baš najbolje. Pomalo ste napeti. Imate utisak da drugi očekuju previše od vas. Potrudite se da se usredsredite na neke obaveze koje ste zapostavili prethodnih dana.
OK Radio, Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: