Horoskop za 13. mart

Zabava - Sreda 13.03.2019 - 08:02

Pred vama je horoskop za sredu 13. mart. Sa srećom.

Horoskop za 13. mart. Foto: Mondo Horoskop za 13. mart. Foto: Mondo

Ovan

Ne pritiskajte partnera da uradi sve što ste Vi zamislili. Želite da budete u centru pažnje, to bi Vam prijalo. Pravite kompromise sa kolegama.
Bik

Očekujte rešavanje nekih problema od pre. Imate dosta posla. Jako je bitno da se dobro organizujete i da se oslonite na sebe.
Blizanci

Imate prevelika očekivanja od osobe koja vam se sviđa duže vreme. Pokušajte da sliku sagledate sa svih strana. Ne donosite na brzinu odluke o ljubavnom životu.

Rak

Veoma ste uznemireni i ne osećate se dobro. Nađite neki način da se opustite. Pokušajte da popričate sa nekom bliskom osobom o svemu što Vas nervira na poslu.
Lav

Potrebno je da budete detaljni pri obavljanju poslovnih zadataka koje imate. Površnost će se lako videti. Moguće je kraće putovanje u vezi sa poslom.
Devica

Moguća je ponuda za promenu radnog mesta. Jako ste vredni i novčana situacija je dobra. Nemojte da se naprežete danas, dan je idealan za uživanje.
Vaga

Neodlučni ste i zbog toga možete da ostavite loš utisak na osobu koja Vam se dopada. Ako želite da budete sa nekim, onda je bitno da budete otvoreni. Pomalo ste nervozni.
Škorpija

Danas nije baš savršen dan za rad. Odredite prioritete. Nemojte da se preforsirate. Vodite više računa o sebi.
Strelac

Obratite pažnju na osobu u blizini koja želi da privuče Vašu pažnju. Možda je ljubav baš tu pored Vas. Zauzeti, provedite više vremena sa partnerom. Romantični ste.
Jarac

Smatrate da ste dovoljno vredni i da sve radite kako treba. Sve Vam ide od ruke. Saradnja je danas u prvom planu.
Vodolija

Budite iskreni prema voljenoj osobi da ne biste imali veće probleme. Otvorenost se ceni. Slobodni, neka osoba sa posla će Vam privući pažnju. Moguća je dobra saradnja sa ljudima sa kojima ste odavno radili.
Ribe

Očekuje Vas jedan prilično zanimljiv dan. Veoma ste energični i strastveni. Zauzeti, održite stabilnost. Završite poslove koje ste započeli ove nedelje.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: