Horoskop za 13. oktobar

Zabava - Sreda 13.10.2021 - 09:29

Pred vama je horoskop za sredu 13. oktobar. Sa srećom.

Horoskop za 13. oktobar. Foto: Mondo Horoskop za 13. oktobar. Foto: Mondo

Ovan

Ne želite da se osećate previše loše u vezi, već želite promenu. Recite partneru šta vam smeta. Ako ste slobodni, postoji mogućnost da upoznate osobu koja je strastvena kao vi.
Bik

Izdvojite više vremena za zabavu. Moguće je novo poznanstvo. Ako ste u vezi, ne zapostavljajte partnera.

Blizanci

Posao vas iscrpljuje. Danas bi bilo dobro da obaveze završite na vreme, neka vam drugi pomognu. Ispoštujte rokove. Nemojte da se preforsirate.
Rak

Budite aktivniji da biste bili raspoloženi. Provedite više vremena sa partnerom. Slobodni, moguća je neka avantura.
Lav

Posetite neko mesto gde možete da se odmorite. Provedite više vremena sa porodicom. Niste raspoloženi za nove planove u vezi sa poslom i pomalo ste rasejani.
Devica

Budite vredni. Ne ostavljajte obaveze za neki drugi dan. Držite se svojih stavova, ne morate po svaku cenu da napravite kompromis.

Vaga

Napeti ste zbog novca. Danas nije dobar dan za šoping. Pazite sa kim sarađujete, ne brzajte sa odlukama u vezi sa poslom.
Škorpija

Budite detaljniji na poslu. Ne morate da pravite kompromis po svaku cenu, stavite svoje potrebe na prvo mesto. Osećate pritisak na radnom mestu.
Strelac

Veoma ste nervozni. Ne radi vam se neki novi posao. Završite sve obaveze na vreme da biste imali više vremena za privatni život.
Jarac

Moguće su dobre vesti preko prijatelja u vezi sa poslom. Razmislite šta biste stvarno mogli da promenite. Morate da budete efikasni na radnom mestu, ne otaljavajte obaveze.
Vodolija

Posao mora da bude na prvom mestu. Može da vas izbaci iz takta neka osoba, ali pokušajte da ne pokazujete drugima svoja osećanja. Budite smireni.
Ribe

Moguć je kraći put. Ostvarićete dobru saradnju sa osobama koje nisu iz vašeg mesta. Budite umereni da biste uspeli da odradite sve u zadatom roku.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: