Horoskop za 13. oktobar

Zabava - Petak 13.10.2023 - 09:23

Ovan sklapa ključno poznanstvo, Škorpija istrajna u sukobu, Vodolije na oprezu, a vi?

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 12. oktobar 2023. godine kaže da će Ovan danas sklopiti korisna poznanstva, neka će biti plodonosna i u budućnosti, a moguć je i početak dugoročne saradnje. Na kraju dana dobićete veoma dobre vesti. Romansa je na pomolu, nije isključeno da ćete se zaljubiti na prvi pogled. Zdravlje je dobro.
 
BIK
 
Nejasan i težak dan. Želite da ostvarite svoje ciljeve, ali moraćete da se zadovoljite skromnim rezultatima, što će vas znatno oneraspoložiti. Budite uzdržani na poslu, da ne biste stvorili uticajne neprijatelje. Sa partnerom se danas sjajno slažete, a slobodni pronalaze mir u novim saznanjima vezano za simpatiju. Manje napetosti.
 
BLIZANCI
 
Danas je veoma povoljan dan, savršen za rešavanje različitih problema, uključujući i potpuno nove izazove. imaćete priliku da dovedete u red finansije, sklopite profitabilne poslove. Od partnera očekujte znakove pažnje, poklone i prijatna iznenađenja. Slobodni mogu da se nadaju zanimljivom susretu. Više se krećite.
 
RAK
 
Ovo nije vaš dan, ako ste u prilici, najbolje bi bilo da se sklonite i budete "ispod radara". Ni slučajno ne započinjite neke važne poslove, niti sklapajte bitne ugovpore. I u ljubavi situacija nategnuta. Partner traži da se izjasnite, ako je moguće - izbegnite odgovor. Slobodne Rakove muči nostalgija. Bolovi u kolenima.
 
LAV
 
Vreme je da podignete glas i izborite se za svoja prava u radnom okruženju. Mogući su veoma korisna poznanstva sa jednom osobom u večernjim satima. Zauzeti Lavovi nailaze na prepreke u vezi, vreme je da otvore oči. Slobodni beskompromisni u flertovanju. Pazite se da ne naletite na "tvrd orah". Zdravlje dobro.
 
DEVICA
 
Dnevni horoskop za 12. oktobar 2023. kaže da Device očekuju dobre vesti na poslu. Moguće je povećanje plate, napredovanje u karijeri, svakako nešto zbog čega ćete biti ponosni i zadovoljni. Ljubavna situacija zahteva hitnu intervenciju. Ne dozvolite partneru da vas uvlači u svoje "brljotine". Slobodne Device da prihvate udvaranje. Bolovi u leđima.
 
VAGA
 
Danas imate odličlnu priliku da popravite svoj status na poslu, u poslednje vreme ste nadređenima na nišanu. Pokažite da ste sposobni za bolju poziciju i veću platu. Zauzete Vage bi mogle da se nađu u neprijatnoj situaciji. Partner "njuši" da nešto krijete. Slobodni ulaze u strastvenu romansu. Osećate se dobro.
 
ŠKORPIJA
 
Izuzetno ste harizmatični, što vam je do sada umnogome pomagalo i na poslu - retko ko bi vas odbio kad nešto zatražite. Danas su mogući nesporazumi, budite sigurni da imate sve informacije "u rukama" ukoliko ulazite u sukobe. Neke Škorpije razočarane u ljubav, zauzeti uživaju u pažnji koju im partner pruža. Izbegavajte prejedanje.
 
STRELAC
 
Umorili ste se na poslu, ne dopada vam se rutina i čeznete za promenom. Dobro razmislite pre nego što preduzmete neke radikalne poteze. U ljubavi je situacija mirna. Zauzeti uživaju u harmoničnim odnosima, a oni koji nisu u vezama u svojoj slobodi. Povedite računa o ishrani, birajte više povrća.
 
JARAC
 
Jeste li razmišljali o tome da promenite pristup poslu? Izgubićete manje vremena na stvari koje  nisu od velikog značaja za poslovanje, a što brže završite zadatke. to ćete više "poena ubrati" kod nadređenih. Slobdni Jarčevi dobijaju poziv od osobe sa kojom se druže - ovaj će biti drugačije prirode. Zauzeti bi trebalo da istrpe partnerove kritike. Glavobolja.
 
VODOLIJA
 
Otvorite oči širom otvorene, neko pokušava da podriva vaš autoritet na poslu. Budite strpljivi i pratite znakove. Zauzete Vodolije nailaze na prepreke, jedna osoba pokušava da vam "pomuti sreću". Slobodne očekuje veče puno strasti i zadovoljstava. Više spavajte, potreban vam je odmor.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 12. oktobar 2023. savetuje Ribama da budu prisutnije na poslu. Ponekad vas ponesu maštarije i izgubite uvid u ono što je bitno i što bi moglo da vam koristi. Slobodne Ribe dobijaju zanimljiv poziv, reč je o osobi koja vam nije "na radaru". Prihvatite ga, sjajno ćete se provesti. Zauzeti uživaju u skladnom odnosu. Više fizičke aktivnosti. 
 
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: