Horoskop za 13. septembar

Zabava - Ponedeljak 13.09.2021 - 09:45

Pred vama je horoskop za ponedeljak 13. septembar. Sa srećom.

FOTO: Mondo FOTO: Mondo

Ovan

Neki novi projekti se pojavljuju na poslu. Nemojte žuriti sa odrađivanjem obaveza, jer možete da napravite dosta grešaka. Drugi ljudi vam nisu danas od pomoći. Budite danas diskretni.
Bik

Moguć je problem sa cirkulacijom. Ne opterećujte se previše danas prevelikom količinom posla, nego se fokusirajte na ono što stalno odlažete. Pravite kompromis sa saradnicima.

Blizanci

Bićete rasejani. Partner može da vam bude dobra podrška. Potrudite se da izađete u susret saradnicima.
Rak

Veoma ste strastveni i odnos sa partnerom je jako dobar. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo na kraćem putu. Odlična je saradnja sa drugima, možete da ostvarite neke nove planove.
Lav

Budite vredni danas. Imaćete višak energije do kraja dana. Odlično se osećate. Ono što može da vas opterećuje je to što nemate vremena za zabavu i relaksaciju, nego samo radite.
Devica

Zapostavljate svoje potrebe. Postavite se tako da privatni život bude na prvom mestu, pa onda posao. Moguć stres u prepodnevnim satima.

Vaga

Ove nedelje se posvetite više partneru, izbegavajte ljubomorne scene. Moguće su rasprave, ali bolje bi bilo da poradite na strasti, nego da se svađate zbog sitnica.
Škorpija

Ako ste slobodni, neka nova veza je moguća. Podržavaju vas aspekti. Zauzeti, potrudite se da ugodite partneru i izdvojite više vremena za njega.
Strelac

Nemojte se raspravljati sa drugima oko posla. Potrudite se da sa svima dođete do nekog dogovora. Budite uporni da biste ostvarili svoje ideje.
Jarac

Možda ćete da čekate na neki novac, pa se dobro organizujte. Nećete biti zadovoljni na poslu, jer ste očekivali veći profit. Neka ženska osoba može da vam bude od pomoći.
Vodolija

Bilo bi dobro da se odmorite. Odradite sve obaveze koje možete. Ne ostavljajte ništa za neki drugi dan.
Ribe

U vezi sve cveta i veoma ste zadovoljni. Idite na neki put sa partnerom ako ste u mogućnosti. Aspekti su odlični i trebalo bi da uvidite koliko vam je bitno da dođete do dobrih rezultata. Iskoristite ponedeljak za napredak.

 

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: