Horoskop za 14. decembar

Zabava - Sreda 14.12.2022 - 09:44

Pred vama je horoskop za sredu 14. decembar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
Dnevni horoskop za 14. decembar 2022. godine savetuje Ovnovima da spuste tenziju i sagledaju stvari na poslu iz drugog ugla. Nisu svi protiv vas kao što vam se čini, preterujete. Bivša ljubav želi da vam se vrati. Moguće je da ste prebrzo presekli sve veze, razmislite. Koža je sklona iritacijama, negujte se. 
 
BIK
Dan je stvoren za uživanje. Zadovoljni ste, situacija na poslu se odvija kako ste planirali, nemate razloga za brigu. I u ljubavi, konačno, sve je kako treba. Bilo je potrebno da prođete kroz težak period da biste sada uživali. Prepustite se osećanjima. Zdravlje je odlično.  
 
BLIZANCI
Imate velike planove za budućnost i jaku volju da ostvarite sve svoje ciljeve. Nepokolebljivi ste, na poslu pokazujete neverovatnu energiju. Očekuje vas i radost u porodici. Jedino što vas malo brine je finansijska situacija. Budite štedljiviji nego obično i kriza će proći. Proverite gvožđe. 
 
RAK
Težak dan na poslu, neočekivani problemi će vas naterati da stavite prst na čelo i revidirate svoje postupke. Čuvajte se kolega koji vam se dodvoravaju. Ne misle vam dobro. Slobodni Rakovi imaju priliku na nekom javnom događaju da upoznaju zanimljivu osobu. Rizikujte! Sklonost ka alergijama.
 
LAV
Osećate pritisak na poslu, godina se bliži kraju, svode se računi i imate obaveza preko glave. Bolje se organizujte, uključite kolege da vam pomognu. Brine vas partnerova odsutnost. Budite strpljivi, kad bude spreman, reći će vam šta ga muči. Iscrpljeni ste, uzimajte vitamine.
 
DEVICA
Dnevni horoskop za 14. decembar 2022. godine savetuje Devicama da ne prihvataju  poslovne ponude koje stižu u poslednji čas. Previše je sve neizvesno, a vi niste osoba koja voli da rizikuje. Nećete se osećati dobro. Napravite prvi korak, recite osobi koja vam se dopada kako se osećate. Iznenadićete se reakcijom! Zdravlje je dobro.
 
VAGA 
Ne osećate se dobro na poslu, loša komunikacija sa kolegama utiče na vašu posvećenost i rad. Poslušajte savet ženske osobe. Partner nije zadovoljan vezom, ako mislite da ga zadržite, reagujte. Zapostavili ste ga, neće još dugo izdržati. Povedite računa o pritisku.   
 
ŠKORPIJA
Razmišljate o promeni posla, a posebno ovih dana kada je preveliki pritisak i mnogo više obaveza nego obično. Sačekajte sledeću godinu, imaćete jasniju ideju šta zaista želite. Drugi deo dana najbolje da provedete u krugu porodice. Potrebno vam je okruženje ljudi koji vas razumeju. Čuvajte se virusa.
 
STRELAC
Puni ste elana, spremno pokazujete šta sve možete i da nadređeni mogu da se oslone na vas. Mogući su manji kvarovi u kući, ne dozvolite da vam to pokvari raspoloženje. Očekujte novac kroz igre na sreću i potrošite ih sa partnerom. Dajte sebi oduška!
 
JARAC
 
Dobre vesti za Jarčeve! Zvezde vam daju podršku, posao koji ste pokrenuli doneće vam dobru zaradu. Danas izbegavajte svađe i ne potpisujte ugovore. Mogli biste da izvučete deblji kraj. Nedostaje vam romansa. Okružite se ljudima koji vas vole, uz iskren razgovor sve je lakše.  
 
VODOLIJA
Pomalo ste agresivni u nastupu, moguće je da ćete naići na prepreke na poslu, upravo zbog ovakvog stava. Spustite loptu, uvažite tuđe mišljenje, posebno ako je reč o osobi koja je iskusnija od vas. Neočekivan susret će vam ulepšati dan. Romansa je na pomolu. Zglobovi su vam osetljivi. 
 
RIBE
Dnevni horoskop za 14. decembar 2022. godine podseća Ribe na obaveze koje već neko vreme odlažu. Napravićete sebi problem ako ih danas ne obavite. Budite štedljiviji s novcem, manite se nepotrebnih kupovina. Moguće su rasprave sa partnerom. Ne odustajte od svojih stavova. Za kompromis je potrebno dvoje. Moguća glavobolja.   
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: