Horoskop za 14. februar

Zabava - Petak 14.02.2020 - 09:34

Kome će Dan zaljubljenih doneti novu romansu, a kome trzavice?

Pročitajte dnevni horoskop za 14. februar FOTO: Mondo Pročitajte dnevni horoskop za 14. februar FOTO: Mondo
Ovan
Kreativni ste. Imate dosta šansi da pokažete svoje sposobnosti. Ako budete izbegavali odrađivanje obaveza, možete da se osećate loše, a niko ih neće uraditi umesto Vas. Budite odgovorni.
 
Bik
Usporite sa zahtevima koje imate prema sebi i prema drugima. Nekad umete da budete naporni. Opustite se i ugodite sebi.
 
Blizanci
Trebalo bi da pokušate da privedete kraju sve obaveze. Nemojte da pravite previše nerealnih planova, nego probajte da budete praktični. Provedite više vremena sa porodicom.
 
Rak
Razmislite pre nego što kažete nekom šta stvarno mislite. Možda Vam sve neće ići od ruke, pa bi bilo dobro da budete strpljivi.
 
Lav
Danas ste skloni odmaranju. Dobro se osećate. Trebalo bi da budete pažljiviji na poslu, jer su moguće greške.
 
Devica
Moguć je kraći put. Provedite vreme sa porodicom. Možete posetiti rodbinu koju niste videli duže vreme.
 
Vaga
Previše brinete oko stvari koje ne možete da promenite. Bilo bi dobro da se ne nervirate previše oko posla. Završite šta možete i ne pravite sebi pritisak. Mogući su problemi sa novcem.
 
Škorpija
Obaveze koje ste ostavljali za drugi dan bi trebalo da danas završite. Nemojte da se nervirati ako ne ide baš tako brzo kako ste mislili da će biti. Dajte svoj maksimum. Drugi ljudi mogu da budu od pomoći.
 
Strelac
Danas ste veoma vredni. Uživate u poslu. Bilo bi dobro da ne preterujete sa jakom hranom, zbog mogućih problema sa varenjem.
 
Jarac
Preosetljivi ste na kritiku. Ako ste u vezi, sve je u redu. Preko prijatelja možete popodne upoznati neku zanimljivu osobu koja će Vam se dopasti. Skloni ste flertu.
 
Vodolija
Bilo bi dobro da provedete više vremena kod kuće. Usporite malo i da sagledajte situaciju realno. Napravite plan rada za narednu nedelju.
 
Ribe
Komunikativni ste. Sjajno ste osećate. Bolje se organizujte i ne odlažite obaveze koje možete jako brzo da uradite bez tuđe pomoći.
Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: