Horoskop za 14. jul

Zabava - Četvrtak 14.07.2022 - 09:22

Pred vama je horoskop za četvrtak 14. jul. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
Dnevni horoskop za 14. jul 2022. kaže da imate želju da nešto dovedete u red, ili finansije ili neki deo vašeg doma su danas kritični. Potrebna vam je doza drugačije energije, i mnogo ćete bolje izvesti celu stvar ako pozovete neku dragu osobu da vam pomogne! Dan ćete završiti ispunjeni osećajem svrhe i zahvalnosti.
 
BIK
Danas je pred vama težak trenutak, već neko vreme imate osećaj da pripadate pogrešnoj grupi ljudi, i shvatićete da je zaista tako. To je možda neka grupa prijatelja, ili "klan" na poslu, ali svakako će vam se oči otvoriti po pitanju vaše uloge u tom društvu. Budite okrenuti onome što vas čini boljom osobom, ne razmišljajte previše o tome šta će drugi misliti.
 
BLIZANCI
Vaš dnevni horoskop za 14. jul vraća vas u prošlost, neki događaj iz detinjstva je danas zaokupirao vaše misli i ne možete da prestanete da ga iznova preživljavate. S kim biste mogli da popričate, kako biste shvatili šta vas zaista muči? Odaberite osobu kojoj verujete i koja vas voli.
 
RAK
Finansije su glavna tema vašeg horoskopa za 14. jul 2022, možda trenutno sve ide glatko, ali danas donosite važnu odluku! Ako planirate letovanje ili veću kupovinu, dvaput merite a jednom secite da ne bist bili na gubitku. Moguć je konflikt sa starijom osobom iz vaše okoline.
 
LAV
Emocije vas u potpunosti vode danas, pazite da ne prevladaju! Neko će vam "skakati" po živcima, i biće vam potrebno mnogo strpljenja kako biste pregurali dan bez stresa. Zapitajte se, zbog čega neko misli da je u redu da se tako ponaša prema vama? I zašto misli da niste dovoljno snažni da se odbranite?
 
DEVICA
Dnevni horoskop za 14. jul 2022. vam savetuje da se okrenete sebi i svojoj unutrašnjoj "filozofiji". Da li se dogodilo nešto što vas je nateralo da preispitate svoj identitet ili poziciju u društvu? Možda ste doživeli udar na samopouzdanje, ali nemojte da klonete, već dignite glavu i nastavite dalje.
 
VAGA
Ljubavni horoskop vam predviđa vrlo zanimljivo poznanstvo, ako niste u vezi! U vaš život ulazi osoba koja će vas naterati da preispitate neke svoje stavove. Vrlo ste različiti, ali ćete dokazati kako se suprotnosti privlače ako tom odnosu date šansu!
 
ŠKORPIJA
Pred vama je profesionalni izazov, i ako budete pokazali šta umete i znate, vrlo je moguće da uskoro prelazite na bolju poziciju s boljom platom! Trebalo bi da budete diskretni, i da ne otkrivate previše o svom uspehu, nikada ne znate da li vas sluša neko ko želi samo da vas saplete. Pazite se glavobolje!
 
STRELAC
Dnevni horoskop za 14. jul 2022. navodi da vam se danas ne radi baš ništa! Najradije biste odmarali ceo dan, zaokupljeni svojim mislima i snovima o budućnosti. Morate da se iščupate iz fantazije i vratite se u realnost, jer vas čekaju obaveze koje ćete lakše završiti danas, nego da se gnjavite oko njih tokom vieknda.
 
JARAC
Prijatelji su vam danas od vitalnog značaja, neko od njih će vam otkriti informaciju kakvu dugo čekate. Imate jednu dilemu, vezanu za odnos s partnerom, i potreban vam je dobar savet. Zvezde su na vašoj strani, biće sve u redu i nemate razloga za brigu!
 
VODOLIJA
Komunikacija će vam zadavati glavobolje danas, nećete moći da razlučite šta okolina želi od vas. Ko vas pita nešto jer zaista očekuje vašu pomoć, a ko samo voli da sluša zvuk svog glasa i oduzima drugima vreme? Pazite da se ne okružite ljudima koji samo traže društvo za gubljenje vremena, vi niste takvi i ne treba ni da postanete takvi!
 
RIBE
Dnevni horoskop za 14. jul 2022. vam predviđa uzbuđenje! Neka aktivnost koju obožavate upravo je postala još uzbudljivija, i imate priliku da se njome bavite češće nego do sada. Idealan period za Ribe koje imaju hobije, i žele da ih podele sa drugim ljudima.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: