Horoskop za 14. jun

Zabava - Ponedeljak 14.06.2021 - 09:49

Pred vama je horoskop za ponedeljak 14. jun. Sa srećom.

FOTO: Mondo FOTO: Mondo

Ovan

Organizujte se bolje. Brinite više o svom zdravlju. Potrudite se da na poslu odradite sve kako treba. Pazite na detalje.
Bik

Romantični ste i skloni flertu. Provedite više vremena sa voljenom osobom. Bavite se sportom koliko god da ste u mogućnosti.

Blizanci

Nije vam lako da dođete do rešenja problema. Veoma ste napeti, ali ne dozvolite da to drugi vide. Provedite više vremena sa porodicom.
Rak

Veoma ste komunikativni i dobro raspoloženi. Pazite kome šta pričate i budite diskretni. Moguća je manja promena na radnom mestu, koja može prilično da vas poremeti. Prilagodite se.

Lav

Moguć priliv novca. Odlično se osećate i sve vam ide od ruke. Dajte sve od sebe da udovoljite sebi, ako ste slobodni. Zauzeti, trebalo bi da iznenadite partnera nekim poklonom.
Devica

Pozitivni ste danas i ne podnosite lako kritiku. Brinite se više o svojim obavezama, a ne obraćajte pažnju toliko na druge ljude. Bićete pomalo napeti, ali ne moraju to svi da primete.
Vaga

Nemate motivaciju za rad i potrebno vam je da vam neko da dobar razlog da se potrudite. Neke stvari koje ste odlagali završite danas. Odmarajte više popodne.
Škorpija

Družite se više sa prijateljima. Novi kontakti su mogući i trebalo bi da na poslu možete da napredujete. Otvoreni ste za svaku saradnju.

Strelac

Nije vam lako da budete detaljni jer to vam nije jača strana. Najbolje bilo da budete posvećeni, vredni i da ne odustajete posle prve prepreke. Odlično se osećate i možete da se fokusirate na obaveze.
Jarac

Veoma ste stabilni. Lako dolazite do željenih rezultata. Najbolje bi bilo da ne planirate previše obaveza nego da date sve od sebe da odradite ono što je prioritet.
Vodolija

Danas je obavezna štednja. Izbegavajte kupovinu stvari koje vam nisu neophodne. Platite račune na vreme i budite odgovorni.
Ribe

Ne nalazite drugima mane ako ste slobodni. Zauzeti, moguće su rasprave sa partnerom pa pokušajte da ih izbegnete. Budite romantičniji, a ne previše hladni prema voljenoj osobi.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: