Horoskop za 14. mart

Zabava - Ponedeljak 14.03.2022 - 09:51

Pred vama je horoskop za sredu 9. mart. Sa srećom.

FOTO: S.Tasić/OK Radio FOTO: S.Tasić/OK Radio

Ovan

Danas ste u potpunosti okrenuti ljubavi i druženju, nimalo vam se ne radi! Pazite da se ne opteretite sa previše viđanja i dogovora, jer ćete neki morati da otkažete i onda rizikujete da se neko naljuti. U ljubavi, pustite partnera da bude baš ono što jeste, nemojte da se trudite da ga uglavite u "kalup" koji vama odgovara.
Bik

Celog dana bićete raspoloženi za sanjarenje, planiranje, maštanje... Nostalgični ste i emotivni, pa bi bilo dobro da se popodne vidite s nekom dragom osobom koja vas uvek ispuni pozitivnom energijom. Očekujte i poziv osobe s kojom ste davno imali nešto više od prijateljstva!

Blizanci

Neobičan dan za vas, dnevni horoskop vam predviđa promenu u ljubavi. U pitanju je nešto što ste želeli, ali niste znali kako da tražite ili ostvarite. Osim toga, finansije su vam danas odlične, pa ako razmišljate o nekoj investiciji ili većoj kupovini, samo napred!
Rak

Imate nalet pozitivne energije na poslu, hoćete da zablistate i dokažete se svima oko sebe. Samo napred, uspeh je zagarantovan! Popodne zatim odvojite za prijatne trenutke s porodicom, radite zajedno nešto što niste dugo. Moguća je upala mišića.
Lav

Danas ćete biti uspešni i praktični, i dok ćete sve zadatke obavljati savršeno, vaš um je zapravo u potpunosti zaokupljen nekom osobom koja vam se dopada. Da li je vreme da joj kažete šta osećate? Imate jednu veliku sumnju vezanu za ljubav, najbolje je da se posavetujete s nekim i otklonite je.
Devica

Rasipnički dan za Device, trošićete pare kao da padaju s neba! Imate želju da sebi udovoljite i počastite se nečim skupim, i sasvim je OK da to i uradite, uskoro vam stiže novčani dobitak. Ako ste u vezi, uključite i partnera u taj šoping i zabavite se zajedno.

Vaga

Najradije biste danas bili kod kuće, nešto vas "vuče" da ne izlazite napolje i ostanete ušuškani sa voljenom osobom. Ali, pazite, čak i ako danas uglavnom odmarate, važno je da budete na raspolaganju nekoj osobi s kojom radite, imaće problem koji samo vi možete da rešite. Pazite se i problema s varenjem!
Škorpija

Dnevni horoskop vam "naređuje" samo jednu stvar - budite u pokretu danas! Nikako nije dobro da sedite, zurite u jednu tačku, dosađujete se, zvezde kažu da je vreme za akciju i aktivnost! Bilo da je u pitanju posao ili zadovoljstvo, prijaće vam da budete napolju i u pokretu, dobićete pravi nalet nove energije za naredne dane.
Strelac

Razmatrate veliki trošak i vagate da li možete da ga priuštite. Pomalo ste nervozni zbog toga jer niste navikli da budete zabrinuti oko novca. Morate da prelomite i razmislite šta vam je važnije - trenutno zadovoljstvo ili dugoročni plan koji ćete ostvariti s tim novcem? Popodne odvojite vreme da se mentalno odmorite, moguća je glavobolja.

Jarac

Kakav dan za ljubav, Jarčevi! Pucate od strasti i romantike, a osoba s kojom ste u vezi to itekako prepoznaje i nagrađuje! Ljubav vas ispunjava i inspiriše zbog čega ćete uspeti da rešite i neki problem na poslu, koji vas već duže vreme muči.
Vodolija

Ceo dan vam je u znaku neke tajne koju ljubomorno čuvate! Imate li tajnu vezu, ili ste na poslu napravili neku kombinaciju čiji ishod tek treba da vidite? Bilo kako bilo, zvezde su na vašoj strani, i ako budete bili pažljivi sa informacijom koju smatrate tajnom, sve će ići baš kako ste zamislili.
Ribe

Na poslu sklapate dogovor koji će vam doneti uspeh, ali će vas možda "naterati" da sarađujete sa nekom osobom koju inače baš i ne volite. Iznenadićete se koliko ste zapravo slični! Popodne želite da se opustite s prijateljima, pa već ujutru okrenite par telefona i napravite dogovor, da se ne biste razočarali ako pokušate prekasno da se dogovarate za izlazak.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: