Horoskop za 14. oktobar

Zabava - Ponedeljak 14.10.2019 - 09:11

Pred vama je horoskop za ponedeljak 14. oktobar. Sa srećom.

Horoskop za 14. oktobar. Foto: Mondo Horoskop za 14. oktobar. Foto: Mondo

Ovan

Strastveni ste i skloni flertu. Stavljate svoje potrebe na prvo mesto, što je u redu, ali nemojte biti sebični. Izađite u susret kolegama kojima je pomoć neophodna. Moguć problem sa pritiskom.
Bik

Budite konstruktivni na poslu. Bitno je da rokovi na poslu budu ispoštovani. Nove saradnje su moguće.

Blizanci

Problemi sa partnerom su mogući. Moguća je ljubomora danas. Ako ste slobodni, novo poznanstvo sa strastvenom osobom je izvesno. Ne nervirajte se previše zbog poslovnih obaveza.
Rak

Ne pravite nagle promene u privatnom životu. Ne unosite previše nervoze zbog posla u vezu. Na poslu možete da imate neki sukob sa osobom koja Vam je nadređena.
Lav

Moguća saradnja sa osobama koje nisu iz Vašeg mesta. Dobro se osećate danas. Sve vam ide od ruke i lako završavate sve obaveze. Ovo je jedan uspešan dan.
Devica

Raspoloženi ste za flert. Pozitivni ste danas. Bitno je samo da pripazite kako trošite novac, da ne preterate.
Vaga

Imate puno poteškoća na radnom mestu. Sve zavisi od Vas, ali ne očekujte preveliku pomoć drugih ljudi. Pazite na rokove.
Škorpija

Dobićete pohvale za svoj rad. Danas ste jako vredni i sve Vam ide od ruke. Moguće su nove poslovne prilike.
Strelac

Ne opterećujte partnera problemima koje imate na poslu. Ne dozvolite da Vaš odnos ima neke veze sa tim lošim emocijama. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo preko prijatelja.
Jarac

Na poslu je mnogo bolje stanje. Javnost Vam je veoma naklonjena i lako dolazite i do novih saradnji. Družite se više sa prijateljima.
Vodolija

Odlično se osećate danas. Trezvenije razmišljate o nekim promenama koje želite da uvedete u svakodnevni život. Komunikativni ste. Moguć kraći put.
Ribe

Moguć je priliv novca. Veoma ste zadovoljni stanjem na poslu i lako obavljate obaveze. Ne zapostavljajte privatni život zbog previše obaveza.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: