Horoskop za 14. septembar

Zabava - Utorak 14.09.2021 - 09:37

Pred vama je horoskop za utorak 14.septembar. Sa srećom.

Horoskop za 14. septembar. Foto: Mondo Horoskop za 14. septembar. Foto: Mondo

Ovan

Sve što sada radite daće plodove u budućnosti. Družićete se više, to će vam biti bitno danas. Neka ideja koju dugo želite da ostvarite će sada imati šansu.
Bik

Uživate u ljubavi ako ste zauzeti, ali ne zapostavljajte posao zbog partnera i budite otvoreni prema njemu. Ako ste slobodni, moguća je neka tajna veza. Obavezna je štednja danas.

Blizanci

Bićete napeti zbog posla. Morate da napravite promene koje vam se možda neće dopasti, ali mogu da budu produktivne. Nije vam lako, ali je to dobro za napredak.
Rak

Možete da očekujete priliv novca ove nedelje. Niste baš komunikativni. Drugi mogu da primete da ste se uozbiljili i da želite da preduzmete neke bitne korake ka napretku.
Lav

Partner neće možda dobro da vas razume, pa su moguće nesuglasice zbog sitnica. Što se tiče ljubavi, ako ste slobodni, preko posla možete upoznati neku novu, zanimljivu osobu.
Devica

Preosetljivi ste. Nije vam lako da se uklopite sa drugima. Pokušajte da isključite emocije što se tiče posla.
Vaga

Najbolje bi bilo da se usredsredite na komunikaciju sa saradnicima. Nije vam lako da dođete do rezultata. Pokušajte da se usredsredite na prioritete.
Škorpija

Skloni ste uživanju. To može da vam prija. Nije vam lako da se opustite, ali provedite neko vreme sa bliskim osobama.

Strelac

Sve vam ide od ruke. Brzo završavate obaveze. Najbolje bi bilo da se opustite i da se odmorite, makar popodne.
Jarac

Ne očekujte podršku od drugih ljudi danas. Oslonite se na sebe. Budite prijatni prema partneru i bliskim ljudima, bez obzira na stres.
Vodolija

Lako vam je da se opustite i da dođete do dobrih i očekivanih rezultata. Budite ponosni na sebe zbog uspeha. Imate dosta ideja koje lako možete da ostvarite.
Ribe

Veliki planovi ne mogu odjednom da se odrade. Budite danas strpljivi. Lako ćete sve da postignete ako budete vredni i organizovani.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: