Horoskop za 14. septembar

Zabava - Sreda 14.09.2022 - 08:40

Pred vama je horoskop za sredu 14. septembar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
Dnevni horoskop za 14. septembar 2022. godina vam donosi razdragane vesti. Neko će vas obradovati iz uže familije! Na poslu ste malo odsutni, ali pokušajte da pronađete izduvni ventil na privatnom planu. Čuvajte se prehlade!
 
BIK
Ukoliko planirate uskoro da stanete na ludi kamen, detaljno se informišite o svemu i sve pripremite na vreme kako ne biste zaradili dodatni stres. Slobodni pripadnici ovog znaka uživaju u slobodi, te nećete biti zainteresovani za neki ozbiljniji odnos. Povedite računa o kilogramima!
 
BLIZANCI
Vaša vrcava priroda bi mogla da dođe do izražaja, ali nemojte previše da se zalećete. Ne gledaju vas drugi istim očima kao što vi gledate na njih. Na poslu su moguće oscilacije, pokušajte da pronađete fokus. Čuvajte se gužve u saobraćaju!
 
RAK
Dnevni horoskop za 14. septembar 2022. godine vam predviđa novo poznanstvo. Upoznaćete zanimljivu osobu koja će ostaviti izuzetno jak utisak na vas. U poslednje vreme ste se udaljili od porodice, što bi mogli da vam zamere. Spremite lepu večeru i iznenenadite ih!
 
LAV
Iako vam izražena i jaka priroda ne dozvoljava da pokazujete slabosti, ipak ste i vi od krvi i mesa. Ne moraju baš svi da znaju šta vas muči, ali razgovor sa pravom osobom biće od koristi. To može da bude najdraži član porodice. Odmarajte više!
 
DEVICA
Početak dana obeležiće sporiji tempo, a ne onaj na koji ste navikli. Imajte strpljenja jer će kraj dana biti na vašoj strani. Jedna osoba vas vreba iz prikrajka. Vrlo je moguće da je u pitanju neko sa posla ili iz zajedničkog društva.
 
VAGA
Dnevni horoskop vam savetuje da ne sudite drugima na osnovu izgleda. Moguće je da ćete na taj način oterati ljude od sebe i ostaviti loš utisak. Sredina nedelje vam donosi dosta umora i stresa na poslu. Pronađite izduvni ventil ili izađite u grad sa prijateljima.
 
ŠKORPIJA
Duboko verujete u svoje mišljenje i ne odstupate od njega. Iako to neki put može da vas zaštiti od zlih ljudi i neprijatnih okolnosti, ipak povedite računa da se tako ne ophodite prema dragim i bliskim ljudima. Moguće su sitne razmirice sa partnerom. Ugrizite se za jezik, kako ne bi "pale" teške reči.
 
STRELAC
U poslednje vreme ste se udaljili od prijatelja. Iako vam oni ne zameraju, imajte u vidu da to može loše da se odrazi na vaše prijateljstvo na duže staze. Bolje se oranizujte poslovno, ali i privatno. Osećate se kao da ne znate šta želite, a odgovor vam je ispred nosa. Izbegavajte toksične ljude!
 
JARAC
Vaš dnevni horskop vam donosi i dobre i loše vesti. Na poslu se vidi vaše zalaganje, te ćete dobiti preporuku za napredovanje. S druge strane, na privatnom polju vas očekuju turbulencije. Ne dopada vam se u kom smeru ide vaš odnos sa partnerom. Ukoliko ne uzmete stvari u svoje ruke očekuje vas neslavan kraj.
 
VODOLIJA
U poslednje vreme ste se nakupili negativnom energijom, što će u toku dana kulminirati. Izbegavajte ljude koji vas inače nerviraju, kako ne biste upali u žučnu raspravu sa njima. Očekujte iznenadni susret sa jednom osobom iz prošlosti sa kojom niste u dobrim odnosima. Pokušajte da je izbegnete!
 
RIBE
Dnevni horoskop za 14. septembar 2022. godine naklonjen je vama. Gde god da se pojavite, ostavićete lep utisak! Slobodne Ribe, uživaćete u drugoj polovini dana nakon što doživite veoma lepo iznenađenje od strane nekog kome se sviđate.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: