Horoskop za 14. septembar

Zabava - Četvrtak 14.09.2023 - 09:47

Dnevni horoskop za 14. septembar 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 14. septembar 2023. godine vam donosi ozbiljan poslovni razgovor. Ovo je trenutak kada morate da donesete važnu odluku, ali vodite se isključivo svojom intuicijom. Otežana komunikacija sa partnerom može da napravi tenziju. Budite iskreni, razgovarajte.
 
BIK
 
Vaš dnevni horoskop vas poziva na buđenje! Odmor vam je doneo novu energiju i danas krećete u akciju. Očekujte mnoštvo obaveza, odredite prioritete i spremite se za uspeh. Sve će vam ići od ruke, a to će najbolje osetiti vaš novčanik. Prija vam nova ljubavna situacija, uživajte!
 
BLIZANCI
 
Zvezde vam donose novo poznanstvo preko zajedničkih prijatelja. Misteriozna i harizmatična osoba vam okupira svu moguću pažnju. Ne zapostavljajte posao, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Mogući su iznenadni troškovi, nije povoljan trenutak za opuštanje.
 
RAK
 
Horoskop vas upozorava na zameranje sitnica. Napeti ste i skloni da partneru prebacujete sve što vam "padne na pamet". Poradite na strpljenju i razumevanju, možda je problem u vama. Posmatranje situacije iz drugog ugla može da vam pomogne da pronađete rešenje. Odličan dan za sve koji traže novi posao!
 
LAV
 
Dnevni horoskop za 14. septembar 2023. godine kaže da danas stvarate sjajne kontakte! Uspešni ljudi mogu da vam pomognu u ostvarenju cilja, samouvereno predložite svoje ideje. Sredinom dana dobijate predlog za susret sa osobom koja je obeležila dobar deo vašeg života. Emocije su naglašene!
 
DEVICA
 
Rad je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa! Želite da postignete sve kako biste poboljšali finansijsku situaciju. Nije povoljan dan za podizanje kredita i velike novčane transakcije. Dugo ste čekali da vam se uzvrate emocije od osobe oko koje se već neko vreme trudite. Danas je taj dan!
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 14. septembar 2023. godine može da vas iznenadi neobičnim događajima. Jedan od njih vas dovodi u nezgodnu situaciju. Bićete na raskrsnici, ali nesigurni u odluku kojim putem da krenete. Ako možete, donošenje odluke odložite za neki drugi dan. U ljubavi nema većih promena.
 
ŠKORPIJA
 
Danas ništa ne može da vam pokvari raspoloženje, čak i određene vesti koje budete dobili početkom dana. Sigurni ste da poteškoće ne mogu da vam poremete cilj, a takvu energiju prenosite i na svoje saradnike. Budite oprezni u ljubavi. Obratite pažnju na treću osobu koja se meša u vaš odnos sa partnerom.
 
STRELAC
 
Poziv za iznenadno putovanje može da vam donese mnogo toga! Ako ste spremni za avanturu, prihvatite je i uživajte u svemu što ona donosi. Oslonite se na partnera, ovo je situacija koja dodatno može da ojača vaš odnos. Horoskop vas savetuje da više spavate.
 
JARAC
 
Odličan dan za renoviranje doma, sređivanje papira oko nekretnina ili promenu mesta stanovanja. Sve ide u vašu korist i dobijate velike pogodnosti. Zauzetima slede lepe promene u ljubavi, dok slobodne očekuje nova ljubavna romansa koja na početku može da deluje bezazleno.
 
VODOLIJA
 
Izbegavajte svađe, naročito ako niste glavni akter, već u ulozi "branioca". Možda ne poznajte dobro sve detalje, a sukob može da eskalira. Horoskop vas savetuje da malo prištedite. Nije povoljan dan za velike kupovine. U ljubavi vam se smeši lepa promena, spremni ste za viši korak.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 14. septembar 2023. godine vam poručuje da budete ponosni što nedelju privodite kraju sa velikim uspehom! Previše ste samokritični i zaboravljate na sve što ste postigli. Veče provedite sa prijateljima, uz dobar provod! Partner je očaran vama.
 
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: