Horoskop za 15. april

Zabava - Petak 15.04.2022 - 09:26

Lav u "crvenoj zoni", Jarac se raduje novčanom dobitku, Strelac sve oduševljava, a vi?

FOTO: Thinkstock FOTO: Thinkstock
Ovan
 
Imate utisak da neko na poslu krije nešto od vas, a niste sigurni šta je motiv za takav potez. Ponekad je iskrenost najbolji put, porazgovarajte sa tom osobom i saznajte šta je problem. Ljubavni život vam cveta, osećate se bliskije nego ikada i pravite lepe planove za budućnost. 
 
Bik
 
Danas ste puni energije, i možda ćete se "zaleteti" da preuzmete previše obaveza na sebe. Uvek je dobro da zastanete i procenite situaciju, ne stidite se da potražite pomoć ako vam je potrebna. Dnevni horoskop za Bika predviđa i da je moguća glavobolja zbog stresa.
 
Blizanci
 
U ljubavi i porodičnom životu događa se veliko uzbuđenje, i ova situacija daje vam novu životnu energiju. Dnevni horoskop vam predviđa odličan period kada je privatni život u pitanju, trajaće mesecima! U zdravlju, pazite da ne preterate sa fizičkim aktivnostima da se ne biste povredili.
 
Rak
 
Pomalo ste bez energije, potrebno vam je da u sebi pronađete motivaciju za danas. Radujete se vikendu i provodu, potrebno vam je da se malo opustite. Ako možete, isplanirajte kraći put s partnerom i "pobegnite" od obaveza.
Lav
 
Dnevni horoskop vam savetuje da budete vrlo oprezni šta pričate, neko može vaše reči pogrešno da protumači i da vam nešto zameri. Iako ste uvek iskreni i u sve ulazite srcem, nekad je bolje da nešto zadržite i za sebe. U ljubavi, želite sledeći korak, potrebna vam je promena. 
 
Devica
 
Device hvata prolećni umor, i moraće da mu se odupru da bi mogle u potpunosti da iskoriste dan. Ako imate vremena, idite na kafu s nekom dragom osobom koju davno niste videli, potrebno vam je da malo uživate i posvetite vreme sebi. U ljubavi, maštate o nekoj osobi koja nije blizu vas, a nedostaje vam. 
 
Vaga
 
Dnevni horoskop vam predviđa obaveze koje će vas "zatrpati", i danas je važno da budete fokusirani i da dobro prioritizujete. Nekoj muškoj osobi iz okoline je potrebna vaša pomoć, pažljivo je saslušajte i posavetujte, biće vam vrlo zahvalna. U zdravlju, trebalo bi više da se krećete. 
 
Škorpija
 
Osećate frustraciju na poslu zbog nekog procesa koji vam nikako ne ide od ruke, a kao da niko ne može da vam pomogne. Potrebno vam je da se osamite i pronađete fokus, samo tako ćete napredovati. Partner vam pruža podršku i daće vam odličan savet. Pazite šta jedete uveče.
 
Strelac
 
Dnevni horoskop za Strelca donosi uspeh, danas završavate neki veliki projekat i svi će znati koliko ste se potrudili kako bi ispao savršen. Dobijate pohvale, zbog čega vam je drago, ali razmislite da li umete da primite kompliment, ili se emotivno povlačite u tom trenutku. Veče je vreme za slavlje s partnerom. 
Jarac
 
Novčani dobitak je na vašem putu, i obradovaće vas, kaže dnevni horoskop. Već neko vreme razmišljate o većoj kupovini, verovatno je u pitanju neka stvar za kuću ili tehnika, i sada je pravi trenutak da krenete u razgledanje. U ljubavi ste pomalo povučeni i partner to oseća, razmislite zbog čega je tako. 
 
Vodolija
 
Jedva ste dočekali kraj nedelje, i radujete se vikendu, konačno imate priliku da se opustite i uživate. Zvezde kažiu da ćete se najbolje osećati ako pozovete goste i vi se pobrinete da se svi lepo provedu. Partner je oduševljen vašim novim naletom energije i oseća se romantično.
 
Ribe
 
Imate dilemu na poslu i to vas ispunjava nervozom, nikako ne želite da vam obeleži ceo vikend i ostane nerešena. Potreban je iskren razgovor sa nekom osobom koja je iznad vas, kako biste zajedno rešili problem i ostvarili dublju povezanost, jer imate zajednički cilj. Ljubavni horoskop vam kaže da ste spremni za velike stvari, ali da najpre morate da se uverite da je to situacija i s vašim partnerom.
Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: