Horoskop za 15. februar

Zabava - Utorak 15.02.2022 - 08:29

Pred vama je horoskop za utorak 15. februar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
Ovan
Po svaku cenu danas izbegavajte rasprave na poslu jer biste mogli da upadnete u veliki problem. Imate jaku želju da negde putujete, pa vidite šta možete da uradite po tom pitanju – idite makar do nekog obližnjeg mesta. Problemi ili nesuglasice koje ste poslednjih dana imali sa partnerom će ubrzo biti rešeni.
 
Bik
Zbog neke ideje koju iznosite na poslu, svi vas hvale, a moguće je i unapređenje ili povišica. Potrebno je da povedete malo više računa o ishrani i da budete fizički aktivniji, da biste imali više energije. Partner želi da podignete vezu na viši nivo ili da na neki način odete korak dalje u vašem odnosu, pa dobro razmislite šta vi želite.
 
Blizanci
Moguće je da ćete na poslu morati da uvedete neke promene koje vam se ne dopadaju, ali nećete imati mnogo izbora nego da ih prihvatite. Već duže vreme ste nezadovoljni nečim u svom životu, ali je krajnje vreme da prestanete samo da se žalite i da nešto zapravo i uradite. Povedite više računa o zdravlju.
 
Rak
Provedite više vremena sa porodicom. Iskren i otvoren razgovor sa nekom bliskom osobom bi mogao da vam ulepša dan. Pokušajte da na poslu postignete neki kompromis jer bi tvrdoglavo držanje svog stava danas moglo mnogo da vas košta.
 
Lav
Svi se oslanjaju na vas u rešavanju problema, što vas ozbiljno zamara jer takva situacija traje već neko vreme. Lepo je pomagati drugima, ali danas budite sebi prioritet i radite sve što vas opušta jer ćete samo tako uspeti da povratite energiju. Ukoliko vam neka starija osoba ponudi pomoć, prihvatite je.
 
Devica
Nije idealan dan za vas kada je reč o novcu, zato ne donosite nikakve rizične odluke. Zbog neočekivanih problema na poslu ćete možda morati da odlažete neke svoje planove. Potrebno vam je neko osveženje u vezi, izađite negde ili iznenadite partnera nečim.
 
Vaga
Očekujte pomoć kolega u vezi sa nekim problemom na poslu koji vas muči već neko vreme. Kada je reč o finansijskoj situaciji, danas vas očekuju i usponi padovi, tj. priliv novca, ali i neki neočekivani troškovi. Moguće je da ćete sresti nekog starog prijatelja, sa kojim se niste odavno videti, pa ćete sa njim obnoviti kontakt.
 
Škorpija
Skloni ste da danas trošite novac na potpuno nepotrebne stvari, zato obratite pažnju. Obratite pažnju na ponašanje na poslu jer bi jedna greška mogla da vam napravi problem, zato sve što radite proverite dvaput. Dobar je dan za ljubav, provedite vreme sa partnerom.
 
Strelac
Prijalo bi vam druženje sa porodicom i bliskim ljudima, organizujte neko manje okupljanje. Vaša reputacija na poslu raste zahvaljujući trudu koji ulažete i sjajnim idejama koje imate, samo tako nastavite! Neka osoba koju odavno poznajete mogla bi da otkrije svoja osećanja prema vama.
 
Jarac
Iscrpljeni ste, zato ne preuzimajte previše obaveza na sebe. Na poslu su izvesne neke promene, a ako "odigrate" kako treba, mogli biste da dobijete i unapređenje ili povišicu. Partner danas iznosi neki problem koji vas muči još od pre, najbolji način da to rešite je iskren razgovor.
 
Vodolija
Neko bi na poslu mogao da vam "zabode nož u leđa", zato pazite šta kome pričate i kome verujete. Obradujte sebe nečim što ste odavno želeli da kupite, dobar je dan i za igre na sreću. Partner vas u svemu podržava, pa gledajte da i vi njemu budete jednaka podrška.
 
Ribe
Napredujete na poslu zahvaljujući sjajnim idejama koje danas iznsite. Ne budite previše tvrdoglavi u odnosima sa bliskim ljudima jer biste tako mogli da ih oterate od sebe. Kada je reč o novcu, budite mudri i dobro razmislite na šta trošite.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: