Horoskop za 15. januar

Zabava - Petak 15.01.2021 - 09:32

Pred vama je horoskop za petak 15. januar. Sa srećom.

Horoskop za 15. januar. Foto: Mondo Horoskop za 15. januar. Foto: Mondo

Ovan

Samopouzdanje je naglašeno. Imate utisak da sve možete da postignete. Upravo zbog toga pravite zahtevnije poslovne planove. Dopada vam se osoba koju pokušavate da osvojite duže vreme.
Bik

Komunikativniji ste nego obično. Ostvarujete komunikaciju lako sa drugima i ostavljate dobar utisak. Promenite neke stvari na poslu da biste mogli lako da napredujete.

Blizanci

Pokušavate da osvojite neku osobu već duže vreme, ali ako vidite da duže vreme ne ide onda možda treba da odustanete. Ako ste zauzeti, poradite na komunikaciji sa partnerom. Nije vam tačno jasno šta treba da uradite na poslu pa ste danas rasejani i neefikasni. Dajte sve od sebe da brzo završite primarne obaveze.
Rak

Očekuje vas konstruktivan razgovor sa nadređenom osobom u vezi nekog novog posla. Drugi ljudi imaju visoka očekivanja od vas. Veoma ste stabilni i znate tačno šta hoćete i kako to da ostvarite.
Lav

Posao vam ide od ruke. Ne treba da trošite previše novca. Preterujete sa zahtevima prema drugima, ali ste zahtevni i prema sebi, pa bi trebalo da malo 'spustite loptu'.
Devica

Imate potrebu da se čujete sa bivšim partnerom. Razmislite da li je to dobro odluka. Ako ste u vezi, ne osećate se baš dobro i potrebno vam je više pažnje nego inače. Skloni ste kompromisu na poslu.
Vaga

Moguća je nova poslovna ponuda. Ne bi bilo loše da je prihvatite. Ipak, razmislite da li možete stvarno da postignete da odradite sve obaveze na poslu.
Škorpija

Romantični ste. Odlično se osećate i lako dolazite do dogovora sa partnerom. Bavite se sportom, ali budite umereni.
Strelac

Moguće je novo poznanstvo. Neka osoba će ostaviti na vas dobar utisak. Zauzeti, provedite više vremena sa partnerom, ne zapostavljajte ga zbog posla.
Jarac

Neke manje poteškoće totalno remete vaš poslovni plan. Ipak, dajte sve od sebe da komunicirate bolje sa kolegama da biste ostvarili bolje rezultate.
Vodolija

Pokušajte da rešite probleme na poslu jako brzo. Ne nervirajte se previše oko sitnica, nego gledajte širu sliku. Bićete pohvaljeni na radnom mestu.
Ribe

Veoma ste energični. Imate motivaciju za rad i ništa vam ne pada teško. Moguć je pritisak u drugoj polovini dana ako se budete preforsirali.


 

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: