Horoskop za 15. januar

Zabava - Subota 15.01.2022 - 10:05

Pred vama je horoskop za subotu 15. januar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Ovan

Danas se osećate nemirno. Potrebno vam malo avanture, da izađete iz rutine.Jedan ciklus je završen i osećate da je vreme da započnete novi. Umesto da sanjarite o tome šta bi moglo da vam se desi, uzmite stvai u svoje ruke. Za početak, počnite da vežbate.  
Bik

Osećate se melanholično. Potrebno vam je da se oporavite od posla koji je vam je pao izuzetno teško  poslednjih nedelja. Isključite telefone, zaboravite na obaveze u kući i dobro se pdmorite. Pogeldajte neki dobar fil ili pročitajte knjigu. Izbegnite izlaske, još više će vas iscrpiti.  
Blizanci

Ne drži vas mesto, željni ste putovanja. Delom jer je to vaša priroda, a delom jer bežite od problema. Sumnjate u partnera, i to ne bez razloga. Ponaša se tajnovito, što još više raspiruje vašu nesigurnost. Potrošite negativnu energiju vežbanjem. Osećaete se bolje.  
Rak

Imaćete iznenadnu priliku da otputujete i bilo bi dobro da je iskoristite. Poslednje nedelje su bile haotične, prijaće vam da razbistrite glavu. Jedna muška osoba može vam dati savet u vezi sa porodicom. Smanjite unos mesa, čini vas tromim.

Lav

Držite novčanik otvoren jer vas danas očekuje nenadani priliv novca. Zvezde kažu da ga potrošite, kupite sebi nešto, obradujte porodicu. Štednja nije najbolja opcija. Muče vas zglobovi, potrebno je da više odmarate.
Devica

Odličlan dan za druženje. Pozovite prijatelje koje niste dugo videli i napravite sedeljku kod sebe. Napunićete baterije u prijatnom društvu. Sve više se vezujete za partnera, ljubav među vama cveta. Promenite jutarnju rutinu, uvedite lakši doručak koji će vas napuniti energijom.
Vaga

Pazite se danas sukoba sa partnerom. Već duže vreme je nezadovoljan jer ne može da vas "pročita". Jedino što želi jeste da i vi osećate isto, zato se oseća nesigurno i nastupa ljutito.Umirite ga. Muči vas glavobolja i pre nego što posegnete za analgeticima, probajte "običnu" šetnju. Učiniće čuda.
Škorpija

Danas ćete imati iznenadni poziv za žurku ili izlazak. Prihvatite sve pozive za zabavu i uživajte! Velika je verovatnoća i da ćete upoznati neku zanimljivu osobu koja će vas osvojiti humorom. Prepustite se. Već duže odlažet odlazak kod zubara, danas je dobar dan za kontrolu.

Strelac

Napunite frižider, iznenadiće vas gosti. Stanje u vezi je pomalo napeto. Na površinu izlazi da ne želite iste stvari i to vas zabrinjava. Ako ste slobodni, nećete to još dugo biti. Kada se budete najmanje nadali, prikrašće vam se nova romansa.
Jarac

Zatrpavate se tuđim problemima da ne biste razmišljali o onome što vas već duže vreme muči. Nemojte više da odlažete, suočite se sa onim što vas pritiska i rešenje će se javiti mnogo lakše nego što vam se čini. Mogući problemi sa urinarnim traktom.
Vodolija

Zvezde su vam naklonjene, iskoritite povoljan trenutak. Manja finansijska transakcija će se ispostaviti kao sjajna prilika za novi izvor prihoda. Sreća vas prati i u ljubavi. Neko će vam priznati osećanja i prijatno vas iznenaditi jer ni vi niste ravnodušni.

Ribe

Odličan dan da se posvetite prijateljima. Vež duže vreme ih zapostavljate i ako ne nađete vreme za njih, ozbiljnije će vam zameriti i vrlo lako ćete ući u sukob. Ne verujte u priče koje vam "servira" osoba koju ste upoznali preko društvenih mreža.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: