Horoskop za 15. jun

Zabava - Utorak 15.06.2021 - 09:34

Pred vama je horoskop za utorak 15. jun. Sa srećom.

FOTO: Mondo FOTO: Mondo

Ovan

Preko posla možete da upoznate osobu koja vam odgovara. Ako ste zauzeti, dajte sve od sebe da ne zapostavljate voljenu osobu zbog obaveza. Ne premarajte se jer to može da utiče na vaše zdravlje.
Bik

Provedite više vremena sa voljenom osobom i pokušajte da pokažete svoje emocije. U ljubavi nije korisno da budete previše racionalni. Slobodni, skloni ste flertu, pa treba da izdvojite više vremena za zabavu i ljubav.

Blizanci

Veoma ste komunikativni, ali danas je neophodno da budete i kreativni da bi ste smislili brzo rešenje za probleme sa kojima možete da se sretnete na poslu. Dobar je dan za neke promene u porodici, kući ili makar sredite dokumentaciju.
Rak

Odlično se osećate danas. Lako dolazite do dogovora sa drugima. Popričajte o stvarima koje vas opterećuju sa bliskim osobama.
Lav

Na poslu mogu da uslede neke kritike koje se tiču vašeg rada, ne primajte ništa k srcu. Potrudite se da date sve od sebe i da uradite sve na poslu veoma temeljno. Potrebna vam je motivacija. Priliv novca je dobar.
Devica

Preko prijatelja može da dođe do nekog novog poznanstva sa stabilnom i ozbiljnom osobom. Ne donosite brzo zaključke dok je ne upoznate dobro. Imate dosta planova sa partnerom pa se dobro organizujte da bi ste sve stigli.
Vaga

Neophodno je da budete iskreni u odnosu sa voljenom osobom da biste unapredili vezu. Slobodni, može da se desi da vam se dopadne osoba koja možda nije baš iskrena prema vama. Ne brzajte sa ulaskom u neki odnos.
Škorpija

Veoma ste haotični danas. Pitajte druge za pomoć. Veoma je važno da se družite danas više i da se ne povlačite u sebe ma kakve probleme da imate.
Moguće su manje greške na poslu. Neophodno je da budete temeljni i sve što možete da uraditi sami. Budite oprezni da vas neko ne bi iskoristio za uslugu.
Jarac

Moguće je neki plan za kraći put, ali možete da razmišljate o usavršavanju. Ako ništa drugo, bar možete da završite započetu knjigu. Pomalo se rasejani, ali je važno da se bavite sportom ili da šetate.
Vodolija

Vredne ste i ništa vam ne pada teško. Izvesni su povećani troškovi i manji problemi sa novcem. Bliska osoba može da vam bude od pomoći.
Ribe

Što se ljubavi tiče, bilo bi dobro da popričate sa sa partnerom o planovima koje imate. Promena je poželjna da vam ne bi bilo dosadno. Slobodni, novo poznanstvo na javnom mestu ili preko prijatelja je moguće.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: