Horoskop za 15. jun

Zabava - Četvrtak 15.06.2023 - 09:26

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 15. jun 2023. godine savetuje Ovnovima da prošire vidike i počnu da se oslanjaju na druge u svojim poslovnim poduhvatima. Kada shvatite da ne znate uvek sve najbolje, da je sasvim u redu da se konsultujete sa drugima, uspeh će doći. Slobodni Ovnovi imaju sjajnu šansu da na nekom društvenom događaju upoznaju osobu sa kojom bi mogli da uđu u vezu. Zauzeti se nećkaju oko partnerovog predloga. Više fizičke aktivnosti.
 
BIK
 
Poslovna situacija je danima napeta, danas očekujte razrešenje delikatnih pitanja. Sumnjali ste u podršku nekih ljudi na položaju, ispostaviće se da ste grešili. Zauzeti Bikovi ne prihvataju novitete i partner nije zadovoljan. Potrebna mu je dinamika u vezi. Slobodni se teško rastaju od bivše ljubavi, ali danas bi mogli da upoznaju osobu koja će im ovaj proces ubrzati. Patite zbog lošeg držanja.
 
BLIZANCI
 
Vaša radoznalost i nemirna priroda vam danas “idu na ruku”. Potrebno je da imate malo drugačije poglede na situaciju kako biste došli do najboljih rešenja. Zauzeti Blizanci osećaju da ih veza “guši”. Uzmite predah od partnera, koristiće vam oboma. Slobodni raspoloženi za flert i avanture. Ne bi bilo lepo da povredite nekog, budite jasni u predstavljanju i iskazivanju svojih želja. Zdravlje dobro. 
 
RAK
 
Uživate u porodičnoj idili, to vam daje podstrek da i na poslu pokažete šta sve znate i umete. Moguća je ponuda koju ne bi trebalo da odbijete. Nisu isključeni manji kvarovi u kući, ali nema potrebe za nerviranjem. Troškovi neće biti veliki. Slobodni Rakovi u nostalgičnom “fazonu”. Pokušajte da shvatote da li vam je samo dosadno ili vam zaista nedostaje bivša ljubav. Manji problem sa kolenima.
 
LAV
 
Smanjite obaveze na poslu, odnosno fokusirajte se samo na najvažnije. Danas nemate kapacitet za multitasking. Očekujte priliv novca, verovatno je reč o naplati nekog posla od ranije. Zauzeti Lavovi popravljaju ljubavnu situaciju. Ide nabolje. Slobodni se osećaju usamljeno. Dajte šansu osobi koja “obigrava” oko vas. Bilo bi dobro da posetite lekara i prekontrolišete krvnu sliku.  
 
DEVICA
 
Dnevni horoskop za 15. jun 2023. savetuje Devicama da se ne istrčavaju i ne nude za poslove koje do sada nisu radili. Moglo bi loše da se završi. Problemi sa novcm, potrebna vam je pomoć porodice. Zauzete Device svađalački nastrojene. Partner bolje da vas se kloni. Slobodni nezainteresovani za menjanje statusa. Osećate se dobro, mada ne bi bilo loše da posetite zubara. 
 
VAGA
 
Pokušajte danas da se ne zamerate starijim kolegama, otkrićete na teži način da imate još mnogo toga da naučite. Ako ste nedavno započeli vezu, mogli biste da naiđete na neke prepreke, zapitaćete se da li ste se prerano vezali i planirali budućnost. Slobodne Vage imaju tajnog obožavatelja, očekujte danas poziv. Povedite računa o ishrani, smeta vam višak kilograma.
 
ŠKORPIJA
 
Vredni ste, na vas kolektiv uvek može da se osloni, a danas ćete odigrati važnu ulogu u sklapanju nekih poslova. Savršeno usmeravate temperament, uspeh vam je zagarantovan. Porodica se oslanja na vas, u ovom trenutku je finansijska pomoć jedino što rešava problem. Zauzete Škorpije ne sagledavaju realno stanje u vezi, ambiciozni ste, a propuštate da uživate u onome što imate. Zdravlje je dobro.
 
STRELAC
 
Potrebno je da budete više usredsređeni na posao, promiču vam važne stvari. Međuljudski odnosi na radnom mestu vam kvare raspoloženje. U ljubavi je situacija idealna. Partner vam poklanja pažnju, ispunjava vam sve želje. Slobodne Strelčeve će obradovati poziv od osobe sa kojom su izgubili kontakt. Prijatno veče bi moglo da se pretvori u nešto mnogo više. Unosite više tečnosti. 
 
JARAC
 
Danas “pucate” od energije, nema toga što ne možete da obavite. Iskoristite ovaj nalet snage da završite poslove koje već duže vremena odlažete. Ljubavna situacija je stabilna. Partner ima velike planove za zajedničku budućnost. Slobodni na meti intriga, ne dozvolite da vas drugi pokolebaju u namerama. Bilo bi dobro da posetite zubara, situacija bi mogla da se zakomplikuje.  
 
VODOLIJA
 
Čuvajte se spletki na radnom mestu, postoje osobe koje se pretvaraju da su vam prijatelji, a zapravo žele da zauzmu vašu poziciju. Danas očekujte priliv novca, moguć je dobitak preko igara na sreću. Zauzete Vodolije očekuje ozbiljan razgovor sa partnerom. Budite iskreni, to je jedini način da prebrodite poteškoće. Slobodni dobijaju “nepristojnu” ponudu. Strast naglašena. Zdravlje je dobro.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 15. jun 2023. godine kaže da će Ribe imati manje prepreke na poslu. Najbolje je da ponešto i prećutite. Finansijska situacija je napeta. Povedite računa o troškovima. Mogući i kvarovi u kući. Zauzete Ribe bi trebalo da više pažnje posvete partneru. Slobodne raspoložene za avanturu. Povedite računa da se ne zaljubite u pogrešnu osobu. Bol u vratu.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: