Horoskop za 15. maj

Zabava - Ponedeljak 15.05.2023 - 10:05

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 15. maj 2023. godine kaže da Ovnove očekuje neka promena na poslu. Moraće da preuzmu inicijativu i pokažu se u najboljem svetlu. Pokušajte da izbegnete bilo kakva "mučljanja", afre, flertove, opasno rizikujete da izgubite osobu koju volite. Krajnje je vreme da počnete da vežbate. 
 
BIK
 
Pogodan je da se bavite tutorskim radom, da prenosite znanja i veštine. Bićete veoma uspešni. Ukoliko danas idete na romantičan sastanak, očekujte lepo iznenađenje. Zauzeti Bikovi u drugoj polovini dana bi trebalo da se klone ozbiljnih razgovora. Hroničan umor.
 
BLIZANCI
 
Odličan dan za komunikaciju, kao i za sticanje novih konatakata. Ovo će vam biti posebno korisno za karijeru. Danas ćete biti široke ruke, očekuju vas veliki troškovi ali će se sve isplatiti. Očekujte romantičan poziv od osobe sa kojim ste nekada sarađivali. Zdravlje je dobro.
 
RAK
 
Puni ste energije i ne možete da se skrasite, tako da ćete imati vremena da uradite i više nego što ste planirali. Intuicija vam je posebno naglašena. Ako imate sumnje vezano za partnera, budite uporni da isterate istinu na videlo. Pojačana nervoza.
 
LAV
 
Budite oprezni ujutru, mogući su nenadani događaji koji će vam promeniti planove za ostatak dana. Nećete biti srećni, ali završiće se povoljno po vas. Ako dobijete poziv romantične prirode od osobe koju malo poznajete, razočaraćete se ako pristanete. Potrebno vam je više proteina. 
 
DEVICA
 
Dnevni horoskop za 15. maj 2023. savetuje Devicama da ne planiraju važne i složene zadatke, nećete biti u stanju da ih sprovedete u delo kako ste planirali. Danas nije dobar dan za nova poznanstva i romantična upoznavanja. Osećate se neverovatno iscrpljeno.
 
VAGA
 
Iskoristite nalet dobre energije da napravite planove za budućnost. Mogli biste da se pozabavite kućom i uređenjem, popišite sve što je potrebno da se promeni. Mogući su troškovi, kvarovi u domu. Prija vam društvo jedne osobe, ali nije vreme da produbljujete vezu. Pijte više vode. 
 
ŠKORPIJA
 
Klonite se priče o osećanjima na poslu. Ranjivi ste, a neko bi mogao da iskoristi vašu slabost da vas skrajne sa pozicije koju ste zaslužili. Ukoliko imate udvarača, odložite viđanje. Niste rasploženi za nove početke. Mudrije baratajte novcem. Zdravlje je dobro.
 
STRELAC
 
Očekujte prepreke, ali bićete spremni da sa svim izazovima izađete na kraj. Samo ostanite mirni i staloženi. Dobra vest jeste da vas očekuje priliv novca, baš u pravom trenutku. Partner vam priprema divno iznenađenje, obradovaćete se. Slobodni razmišljaju o pomirenju sa bivšim. Anksiozni ste. 
 
JARAC
 
Uspešan dan, odlična saradnja sa kolegama. Produktivni ste, imate pregršt sjajnih ideja. Mnogi Jarčevi će doneti važne odluke u vezi sa budućnošću. Koliko god da vam se čine radikalnim, nećete se pokajati. Moguć je početak nove veze. Slede grandiozne izjave ljubavi. Sjajno se osećate.
 
VODOLIJA
 
Pratite svoja osećanja i ne možete da pogrešite. Na nesuglasice ne reagujte burno, imate znanje i iskustvo da sve rešite mirnim putem. Izbegavajte neplanirane troškove. Oni u dužim vezama se nalaze na prekretnici. Jedna reč vam fali da donsete konačnu odluku. Moguća je glavobolja.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 15. maj 2023. godine kaže Ribama da ih u prvoj polovini dana očekuju prijatna iznenađenja na poslu. Susret sa osobom iz struke će iznedriti ideje za unosne projekte. Nestrpljivi ste da nađete srodnu dušu, vašu nervozu oseća suprotni pol. Opustite se i sve će doći na svoje. Više šetajte.  
 
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: