Horoskop za 15. mart

Zabava - Utorak 15.03.2022 - 09:40

Pred vama je horoskop za utorak 15. mart. Sa srećom.

FOTO: Thinkstock FOTO: Thinkstock

Ovan

Bili ste pod pritiskom prethodnih dana, ali danas ćete konačno moći da odahnete. Provedite vreme sa prijateljima i porodicom, to će vam pomoći da napunite baterije. Novčana situacija je pomalo neizvesna, gledajte da ne trošite previše.
Bik

Imate mnogo obaveza, pa bi valjalo da budete odgovorni i da sve proverite po dva puta, kako se ne bi potkrala greška. U nekim situacijama ćete morati da pristanete na kompromis, što vam neće lako pasti s obzirom na vašu tvrdoglavost. Moguća je glavobolja.

Blizanci

Odnos sa partnerom je prilično napet i to bi moglo da se odrazi na vaše zdravlje. Stavite sebe na prvo mesto i gledajte da izbegnete stresne situacije. Ugađajte sebi kako god možete, danas je dan za to.
Rak

Ambicioznost vam je danas veoma izražena, fokusirani ste na posao i sve obavljate kao od šale. I nadređeni će to primetiti, pa je moguć napredak ili povišica. Ne zapostavljajte zdravlje zbog obaveza, pazite na imunitet.
Lav

Neke obaveze koje već neko vreme gurate pod tepih danas nećete moći da izbegnete. Suočite se sa tim, a potražite i pomoć kolega ako vam je potrebna. Prijaće vam da deo dana provedete u nekom većem društvu, ako imate priliku za to, ne propuštajte je.
Devica

Napetost se konačno smanjuje i moći ćete da predahnete od obaveza koje ste imali prethodnih dana. Danas se posvetite sebi, idite kod frizera, čitajte, trenirajte, šta god vam prija. Priredite partneru neko iznenađenje, to će ojačati vaš odnos.

Vaga

Pazite se danas na poslu jer bi neko od kolega mogao da vam podmetne nogu. Moguće su neke neprijatne situacije, ali gledajte da ostanete smireni i da se ne opterećujete previše mišljenjem drugih. Romantični trenuci sa partnerom će vam ulepšati dan.
Škorpija

Mogući su neki manji porodični problemi, ali ništa što iskren razgovor i kompromis ne mogu da reše. Nije idealan dan za posao, pa gledajte da radite samo ono što morate. Budite fizički aktivniji, to će pomoći da se oslobodite negativne energije.
Strelac

Na ljubavnom planu je situacija pomalo nestabilna, kao da niste sigurni kuda vodi vaš odnos sa partnerom. Otvoreno mu kažite šta vas brine i šta vam smeta. Neka bliska osoba vas laže, pazite kome verujete.
Jarac

Porodica i prijatelji su vam na prvom mestu, pa danas provedite vreme sa njima. Ne rizikujte previše kada je novac u pitanju jer bi svaki rizik mogao da vam se obije o glavu. Slobodni, prihvatite poziv za druženje, ljubav vam možda zakuca na vrata.

Vodolija

Odnos sa partnerom je idiličan, uživate u romantičnim trenucima i planirate zajedničku budućnost. Problemi sa varenjem bi mogli da vam pokvare dan, zato pazite na ishranu. Smeši vam se novčani dobitak!
Ribe

Imate puno obaveza, ali važno je samo da postavite prioritete i sve ćete uspeti da obavite. Moraćete da donesete neku važnu odluku, pa dobro promislite o svemu, a potražite i savet od članova porodice, ako je potrebno. Partner vam zamera što ga zapostavljate, nađite vremena i za njega.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: