Horoskop za 15. novembar

Zabava - Petak 15.11.2019 - 09:23

Pred vama je horoskop za petak 15. novembar. Sa srećom.

Horoskop za 15. novembar. Foto: Mondo Horoskop za 15. novembar. Foto: Mondo

Bik

Ne morate se danas opterećivati poslom. Nemate dovoljno energije za sve što treba da uradite. Danas je dobar dan za šoping.
Blizanci

Bavite se nekom fizičkom aktivnošću. Danas imate višak energije. Vidite se sa prijateljima posle posla, prijaće Vam razgovor sa dragim osobama.
Rak

Pokušajte da se ne raspravljate sa članovima porodice. Poslušajte savet kolega, možete kroz saradnju sa drugima da napredujete. Bićete zadovoljni obavljenim zadacima na poslu.
Lav

Danas se osećate odlično. Moguć je kraći put. Družite se više sa prijateljima, prijaće Vam razgovor sa bliskim ljudima.
Devica

Organizujte se bolje, da ne zakasnite sa odrađivanjem obaveza. Pod stresom ste. Danas su mogući neki troškovi.
Vaga

Odličan je dan za dogovore sa kolegama. Mogući su problemi sa imunitetom. Pijte više tečnosti.
Škorpija

Napeti ste zbog nekih problema na poslu. Skloni ste flertu, moguća su nova poznanstva. Ako ste zauzeti, provedite više vremena sa voljenom osobom.
Strelac

Iskoristite dan za ostvarivanje ciljeva. Budite uporni. Imate višak energije i veoma ste pozitivni danas.
Jarac

Pazite na rokove. Usvojite savet dragih ljudi vezanih za posao. Podelite sve obaveze na više delova da biste mogli da uradite sve detaljno.
Vodolija

Ne osećate se baš najbolje. Budite praktični i odradite prvo ono što je prioritet. Nemojte da opterećujete partnera problemima sa posla.
Ribe

Ne raspravljajte se sa bliskim ljudima zbog novca. Odličan je dan za posao. Ako ste previše napeti, nemojte da provodite dosta vremena kod kuće.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: