Horoskop za 15. oktobar

Zabava - Petak 15.10.2021 - 09:35

Pred vama je horoskop za petak 15. oktobar. Sa srećom.

FOTO: Thinkstock FOTO: Thinkstock

Ovan

Budite uporni i dosledni. Preplavljeni ste raznim emocijama i niste baš fokusirani. Partner vas podržava u poslu.
Bik

Drugima delujete veoma ambiciozno. Postoje neke komplikovane okolnosti sa kojima ćete morati da se suočavate u hodu. Spremni ste na svaku vrstu ljubavnog kompromisa.

Blizanci

Nemate vremena za površne susrete. Bolje je da se ne viđate sa nekim novim osobama u vašem životu ako vam nije do toga. Prijaće vam partnerova pažnja, ako ste u vezi.
Rak

Mogući su različiti dogovori oko posla. Postoje manji problemi u vašem radu, ali potrudite se da poboljšate učinak. Bitno je da ostvarite šta ste zacrtali.
Lav

Jako vam je lepo kad ste sa partnerom. Slobodni, romantični ste. Uskladite se sa nekom osobom koja vam se dopada pa izdvojite neko vreme za upoznavanje.
Devica

Posvetite se više nekim planovima koje imate duže vreme. Ne dozvolite da vas drugi ljudi ometaju na poslu. Dajte sve od sebe da sve uradite savršeno.
Vaga

Bitno je da se rasteretite obaveza. Nemate dovoljno energije da se angažujete na više poslova odjednom. Prihvatite kritike koje vam upućuju saradnici.
Škorpija

Prihvatili ste dosta obaveza koje počinju da vas zamaraju. Želite da sve rešite brzo, a nikako ne ide lako. Prijatelji mogu da budu velika podrška.

Strelac

Napravite distancu sa osobama koje vam ne prijaju. Oslonite se na intuiciju jer je to najbitnije danas. Moguć je napredak na poslu.
Jarac

Imate dobar predosećaj i uspeh je jako blizu. Najviše može da vas učini srećnim poboljšanje finansijske situacije. Imate odlične poslovne procene.
Vodolija

Lako ostvarujete svoje planove. Nije vam lako, ali ne dozvoljavate da neko bude uspešniji. Veoma ste ambiciozni. Budite otvoreni za nove poslovne prilike.
Ribe

Potrudite se da uspešno sprovedete planove u delo. Važno je da pored sebe imate dobre saradnike. Preosetljivi ste na kritiku.


 

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: