Horoskop za 15. septembar

Zabava - Utorak 15.09.2020 - 09:42

Pred vama je horoskop za utorak 15. septembar. Sa srećom.

Horoskop za 15. septembar. Foto: Mondo Horoskop za 15. septembar. Foto: Mondo

Ovan

Pokušajte da ne zapostavite privatni život zbog dosta obaveza. Poboljšajte komunikaciju sa drugima. Preko posla možete da upoznate zanimljivu osobu.
Bik

Očekuje vas odličan dan za posao. Lako sarađujete sa drugima i sve Vam ide od ruke iako nemate motivaciju. Budite uporni, na kraju dana bićete zadovoljni.

Blizanci

Posvetite se malo više partneru. Moguć je kraći put. Sporiji ste nego obično, ubrzajte se na poslu i ne preuzimajte na sebe previše obaveza.
Rak

Saradnja sa drugima je odlična. Moguć je priliv novca. Ne zapostavljajte posao zbog problema drugih ljudi, nego se fokusirajte na sebe prvenstveno.
Lav

Usredsredite se na svoje obaveze, pa kad sve završite pomozite drugima. Zadovoljni ste saradnjom sa kolegama. Odličan je dan za poslovne dogovore.
Devica

Sve ide kako treba u vezi sa partnerom, nema razloga za brigu. Bitno je samo da budete iskreni. Veoma ste dobro raspoloženi. Iskoristite dan za neku veću kupovinu.
Vaga

Očekujte od neke osobe da Vas pozove na bitan sastanak. Nemojte da budete prezahtevni prema saradnicima. Možda drugi ljudi ne mogu da Vas razumeju jer imate dosta ideja, pa razmislite šta je stvarno važno.
Škorpija

Veoma ste ambiciozni. Imate previše poverenja u druge ljude, a to možda nije danas baš idealno. Posvetite se više poslu.
Strelac

Pokušajte da porazgovarate sa partnerom o svemu što vam smeta. Ne dozvolite da vam se drugi mešaju u privatni život, zadržite svoje tajne za sebe. Preko prijatelja sledi novo poznanstvo.
Jarac

Sve će biti kao i obično, bez velikih promena. Neko novo poznanstvo je moguće preko posla. Fokusirajte se malo više na rad. Rasejani ste.
Vodolija

Moguć je kraći put sa partnerom. Skloni ste flertu. Na poslu sve treba da bude odrađeno na vreme. Organizujte se bolje da ne biste imali zastoj.
Ribe

Odlično se osećate u vezi. Strastveni ste. Potrudite se da se fokusirate na obaveze koje stalno ostavljate za neki drugi dan.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: