Horoskop za 16. april

Zabava - Utorak 16.04.2024 - 09:28

Dnevni horoskop za 16. april 2024. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 16. april 2024. godine vam donosi dosta akcije. Bićete viđeni, te obratite više pažnje na vaše stavove. Ukoliko ste nedavno raskinuli, bivši partner će pokušati da vas kontaktira. Zauzeti Ovnovi bi trebalo više da porade na komunikaciji u odnosu. 
 
BIK
 
Tokom dana vas očekuje pad koncetracije i motivacije. Potrudite se da u prvoj polovini dana završite obaveze koje imate. Krajem dana očekuje vas zanimljiv poziv na druženje. Slobodni Bikovi imaju šansu kod simpatije!
 
BLIZANCI
 
Blizanci, danas je vaš dan! Gde god da se uputite, biće vam otvorena vrata. Potrudite se da ispoštujete dogovore i ne radite više stvari od jednom, kako vas ne bi shvatili neozbiljno. U ljubavi sve ide po planu. Uživaće i zauzeti i slobodni Blizanci.
 
RAK
 
Danas vas stižu neočekivane vesti. Mogući je poziv iz inostranstva. U glavi vam se motaju planovi za budućnost. Bilo bi dobro da ih već sada stavite na papir. Obratite pažnju na krvni pritisak i unosite više tečnosti.
 
LAV
 
Lavovi napreduju na poslu, mogući su dodatni zadaci i obaveze koje ćete sa lakoćom da rešite. Ukoliko imate privatan biznis, iskoristite stare kontakte iz imenika. Zauzeti Lavovi neka pokažu više razumevanja, oni slobodni dobijaju dugo očekivani poziv.
 
DEVICE
 
Devicama zvezde savetuju da iskoriste informacije koje im dolaze. Slobodne simpatija u isto vreme privlači i odbija. Bićete na klackalici. Dobro razmislite šta želite. One u vezi ili braku neka se više fokusiraju na odnos. Prijaće vam da se malo osamite.
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 16. april 2024. godine vam donosi pozitivnu energiju, bićete veseli i šarmiraćete gde god da se pojavite. Idealan je dan za male promene koje vas čine srećnim. To može da bude sređivanje doma, dvorišta, automobila… Trudite se da izbegavate impulsivnu kupovinu.
 
ŠKORPIJA
 
Škorpije će danas imati manje probleme sa komunikacijom. Možda ćete reći u brzini ono što zaista ne mislite. Svaki put dobro razmislite koliko vaše reči mogu da povrede drugog. Prijaće vam fizička aktivnost ili šetnja u prirodi. Pozovite simpatiju.
 
STRELAC
 
Danas je savršen dan za planiranje predstojećih događaja ili putovanja. Očekujte kontakte sa autoritetima i starijim osobama. Izvucite maksimalno znanje I savete od njih. Trebaće vam! U ljubavi imajte više samopouzdanja, ona se nalazi u vama.
 
JARAC
 
Danas vas čeka dosta odgovornosti. Moraćete da preuzmete stvari u svoje ruke. Zvezde vam savetuju da odluke donosite isključivo hladne glave I kada ste smireni. U ljubavi očekujte manje razočaranja, samo zato što nije po vašem. To nije razlog za paniku...
 
VODOLIJA
 
Vodolije su danas u svom svetu, neće biti raspoložene da rešavaju tuđe probleme. Jasno postavite granice, pogotovo na poslu. Zauzete Vodolije neka budu spremne na kompromis. Jasno stavite do znanja partneru šta želite, a šta vam ne prija. Unosite više vitamina!
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 16. april 2024. godine vam donosi ljude iz prošlosti. Neko će vam se javiti ili poželeti da vas vidi. Nesuglasice na poslu rešavate uz šoljicu kafe. Slobodne Ribe su željne pažnje, promenite mesto. Prijaće vam novi ljudi. One u vezi ili braku rešavaju nedomice koje su se gomilale. Zdravlje dobro!
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: