Horoskop za 16. januar

Zabava - Utorak 16.01.2024 - 09:25

Bik "meta" manipulacije, Lav uči lekciju iz ljubavi, Ribe ne smeju da odustanu, a vi?

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 16. januar 2024. godine vas podseća na obaveze koje ste dugo odlagali. Današnji dan zahteva ubrzan tempo, ali dobijate pomoć od bliske osobe. Od partnera možete da očekujete podršku koja će ojačati odnos. Ako ste slobodni, moguća je komunikacija sa nekim iz prošlosti. Dobro se osećate.
 
BIK
 
Vaš dnevni horoskop vas upozorava na tajne koje delite sa prijateljem. Vodite računa o tome da li ste deo manipulacije, istina može da ispliva na videlo. Tenzija u ljubavnom odnosu i dalje je prisutna, a razgovor može da vam pomogne da shvatite da li je reč o nepremostivim preprekama ili rešivim nesporazumima. Više spavajte.
 
BLIZANCI
 
Danas ste spremni da zablistate! Sve vam ide od ruke, poletni ste i puni energije. Možete da očekujete sjajne vesti o poslu kojim se bavite, shvatićete da se trud isplatio. Povoljan dan za veliku kupovinu! Novo poznanstvo u večernjim satima može da promeni trenutno stanje u ljubavi. Jačajte imunitet.
 
RAK
 
Višak slobodnog vremena može da napravi dodatne probleme u odnosu sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. Horoskop vas savetuje da se fokusirate na sebe kako biste na kraju dana bili zadovoljni. Ne kopajte po prošlosti. Prijao bi vam osećaj angažovanosti, a danas je povoljan dan za sve one koji traže posao. Čuvajte se prejedanja.
 
LAV
 
Dnevni horoskop za 16. januar 2024. godine vam donosi lekciju zahvaljujući osobi sa kojom ste nekada delili lepe trenutke. Shvatićete da ne možete od drugih da očekujete da postupe baš onako kako želite. Pružite razumevanje partneru ili osobi koja vam se dopada. Poslovni segment bez većih promena. Zdravlje je dobro.
 
DEVICA
 
Promene na poslu vam stvaraju blokadu da brzo reagujete. Zvezde kažu da napravite prvi korak jer ishod ide u vašu korist. Shvatićete da vaše veštine dolaze do izražaja više nego ikada. Budite iskreni na emotivnom polju ako želite da izgradite poverenje sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. Slobodne Device, sledi vam zanimljivo poznanstvo. Moguća glavobolja.
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 16. januar 2024. godine kaže da ćete danas biti preplavljeni emocijama. Ljubavna situacija prelazi na viši nivo, danas možete da očekujete važnu odluku ili veliku promenu. Uzdržite se nepotrebnih troškova, mogući su sitni kvarovi u kući. Pojačajte unos vitamina.
 
ŠKORPIJA
 
Nedostaje vam motivacija, ali zato vam je disciplina jača strana. Ona će danas biti ključna i glavni razlog vašeg uspeha. Povoljan dan za Škorpije koje planiraju veliki korak u poslu, naročito u privatnom biznisu. Ljubavne varnice vam stvaraju osmeh na lice. Ne analizirajte previše, prepustite se emocijama. Dobro se osećate.
 
STRELAC
 
Sukob koji već neko vreme traje, danas dobija rešenje. Spremni ste da se suočite, ali pokušajte da izbegnete ishitrene reakcije. Današnji događaj na karijernom polju donosi rasterećenje. Konačno možete da uživate u plodovima rada. Povedite računa o ishrani.
 
JARAC
 
Promena navika je savet koji vam horoskop daje! Ne samo da će unapređenje kvaliteta života doneti i bolje raspoloženje, nego i prilike i ljude koji će vam značiti za dalji razvoj. Iskoristite nalet energije za početne korake. Jedno novo poznanstvo sledi krajem dana, ne ostajte kod kuće. Dobro se osećate.
 
VODOLIJA
 
Veliki uspeh u poslu! Danas možete da očekujete priliv novca. Konačno imate osećaj da se finansijska situacija stabilizovala. Lep gest partnera donosi sjajnu atmosferu i želju za zajedničkim aktivnostima. Ako ste slobodni, moguća je komunikacija sa nekim iz prošlosti. Čuvajte se prehlade.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 16. januar 2024. godine kaže da se danas ne predajete. Budite istrajni u nameri da ostvarite cilj. Moguće je da će se pojaviti dodatne poteškoće, ali na vama je da ih shvatite kao test. Ako ih prebrodite, sledi nagrada. Imate veliku podršku partnera. Dobro se osećate.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: