Horoskop za 16. mart

Zabava - Subota 16.03.2019 - 08:14

Pred vama je horoskop za subotu 16. mart. Sa srećom.

Horoskop za 16. mart. Foto: Mondo Horoskop za 16. mart. Foto: Mondo

Ovan

Ne zapostavljajte privatni život zbog previše obaveza. Danas bi trebalo da poboljšate komunikaciju. Preko kolega možete upoznati neku zanimljivu osobu.
Bik

Danas je odličan dan za posao. Lako sarađujete sa drugima i sve Vam ide od ruke. Moguća je prehlada.
Blizanci

Previše ste osetljivi. Neke probleme koje imate dugo ipak zadržite za sebe. Na poslu će sve biti idealno, ne morate previše da brinete.

Rak

Ne dozvolite da Vam bude dosadno u vezi. Saradnja sa drugima je savršena. Izađite iz kuće, provedite više vremena u prirodi.
Lav

Idite sa partnerom do prijatelja ili možda do bioskopa. Ako ste slobodni, preko prijatelja možete upoznati neku novu osobu. Dobra je saradnja sa drugima, samo nemate dovoljno energije i motivacije da radite više.
Devica

Danas uživajte sa partnerom. Veoma ste dobro raspoloženi. Priliv novca je siguran, ali dajte sve od sebe na poslu.
Vaga

Očekujte od neke osobe da Vam uputi komplimente ili pozove na sastanak. Ne odbijajte pažnju. Nemojte biti previše zahtevni danas. Drugi mogu biti od pomoći u svemu na poslu.
Škorpija

Moguća je neka avantura, veoma ste strastveni. Nemojte imati previše poverenja u druge ljude, budite diskretniji. Posvetite se više poslu.
Strelac

Pokušajte da porazgovarate sa partnerom o svemu što Vas nervira. Ne dozvolite da vam se drugi mešaju u privatni život. Danas je dan za štednju.
Jarac

Neće biti velikih promena na poslu. Moguće je novo poznanstvo preko nekog posla. Fokusirajte se malo više na bitne stavke, nemojte ništa da odlažete.
Vodolija

Idite na kraći put sa partnerom ako imate priliku za to. Romantični ste. Dobro se osećate i imate dovoljno energije za sve obaveze.
Ribe

Odlično se osećate u vezi sa partnerom, sve je idealno. Slobodni, možete upoznati neku osobu koja će Vam privući pažnju. Mogući su manji problemi sa zdravljem, pa bi bilo dobro da idete na preventivni pregled.
 

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: