Horoskop za 17. april

Zabava - Sreda 17.04.2019 - 09:59

Pred vama je horoskop za 17. april. Sa srećom.

Horoskop za 17. april. Foto: Mondo Horoskop za 17. april. Foto: Mondo

Ovan

Bilo bi dobro da više slušate šta drugi pričaju. Pitajte prijatelje za savet ako niste sigurni u sebe. Svaki razgovor će biti koristan.

Bik

Veoma ste nervozni. Oseća se tenzija među kolegama. Bilo bi dobro da ne reagujete naglo i da ne obraćate previše pažnje na druge ljude. Postavite prioritete i držite se plana za danas.

Blizanci

Želite sve da uradite na originalan način, ali možda je bolje da se držite ustaljenog rasporeda. Nemojte raditi previše stvari odjednom. Postoji mogućnost da ništa ne uradite kako bi trebalo.

Rak

Danas je idealan dan za druženje. Dobro se osećate. Potrudite se da razmišljate više o svom interesu, nego o tuđim potrebama.

Lav

Nemojte biti previše zahtevni prema sebi. Bitno je da se držite rutine. Idealan je dan za posao i za saradnju sa kolegama.

Devica

Danas sredite dokumenta i stvari, da biste napravili red u kući i na poslu. Pomalo se nervirate jer drugi nisu usmereni na obaveze kao Vi. Posvećeni ste previše, ali ipak ne zapostavljajte privatni život zbog posla.

Vaga

Budite odgovorniji u vezi sa obavezama. Nesigurni ste u svoje mogućnosti i to može imati uticaj na posao. Potrebna Vam je motivacija za rad.

Škorpija

Danas ste promenljivog raspoloženja. Ne obraćajte pažnju na druge ljude, na njihovo mišljenje. Provedite više vremena sa prijateljima, idealan je dan za druženje.

Strelac

Budite vredni. Možda će Vam neke stvari ići sporije nego što ste planirali. Budite detaljniji i bićete zadovoljni na kraju dana.

Jarac

Odlično se osećate danas. Pozitivni ste. Potrudite se da provedete više vremena sa partnerom. Slobodni, skloni ste flertu danas.

Vodolija

Ne preterujte sa poslom. Može doći do premaranja. Organizuje se bolje. Mogući su iznenadni troškovi danas.

Ribe

Ne reagujte burno zbog nečijih postupaka na poslu. Napravite kompromise sa kolegama. Završite obaveze koje imate, a ostatak dana provedite sa voljenom osobom ili porodicom.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: