Horoskop za 17. februar

Zabava - Ponedeljak 17.02.2020 - 09:28

Pred vama je horoskop za ponedeljak 17. februar. Sa srećom.

Horoskop za 17. februar. Foto: Mondo Horoskop za 17. februar. Foto: Mondo

Lav

Komunikativni ste. Ne donosite na brzinu odluke vezane za ljubav, razmislite dobro pre nego što nešto kažete. Moguć je kraći put i novo poznanstvo sa nekom zanimljivom osobom.
Devica

Moguć je priliv novca. Porodica Vam je velika podrška, pitajte neku blisku osobu za savet u vezi sa problemima koje Vas muče. Preosetljivi ste.
Vaga

Veoma ste komunikativni danas i sve Vam ide od ruke. Lako se dogovarate sa drugima. Bitno je samo da budete malo diskretniji u vezi sa privatnim životom. Pazite se u saobraćaju.
Škorpija

Moguć je priliv novca i bićete prilično zadovoljni. Trebalo bi da pozavršavate svoje obaveze. Provedite popodne u prirodi, odmorite se.
Strelac

Družite se više. Odlično ste raspoloženi. Sjajan je dan za kraće putovanje, a neka osoba koja nije iz Vašeg mesta može da ostvari sa Vama saradnju.
Jarac

Napeti ste. Neka ženska osoba može da Vam da dobar savet u vezi sa poslom. Moguća je prehlada, unosite vitamine, jačajte imunitet.
Vodolija

Dobro se osećate. Odličan je dan za kraća putovanja. Možete da ostvarite neke svoje ideje koje duže vreme želite da realizujete.
Ribe

Moguć je napredak na poslu. Potrudite se da se fokusirate na svoje obaveze. Ne dozvolite da Vas ometaju tuđi problemi.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: