Horoskop za 17. jul

Zabava - Subota 17.07.2021 - 08:52

Pred vama je horoskop za subotu 17. jul. Sa srećom.

Horoskop za 17. jul. Foto: Mondo Horoskop za 17. jul. Foto: Mondo

Ovan

Oraspoložite partnera i poradite na vašem odnosu. Bitno je da se fokusirate na slabe tačke. Dajte sve od sebe da se usredsredite na rad i ako ste slobodni družite se sa prijateljima.
Bik

Možete da sretnete neku zanimljivu osobu koju znate duže vreme. Iz prijateljstva može da se razvije nešto više. Skloni ste flertu. Razmislite o nekom usavršavanju.

Blizanci

Podelite obaveze na više delova, tako ćete sigurno sve da stignete na vreme. Budite posvećeniji poslu da biste imali još više uspeha.
Rak

Niste sigurni da i dalje osećate isto prema partneru. Preispitajte svoja osećanja. Ako ste slobodni, provedite više vremena sa porodicom.
Lav

Možete lako da napravite kontakt sa osobom koja vam se duže vreme dopada. Budite prijatni prema partneru, iako ste prilično napeti danas. Završite sve obaveze koje ste započeli.
Devica

Veoma ste motivisani što se tiče posla. Danas je odličan dan za saradnju. Prijatelji mogu da vam daju neki dobar savet.
Vaga

Možda bi trebalo da se manje nervirate oko obaveza na poslu, samo se organizujte malo bolje i biće sve kako treba.
Škorpija

Bićete ambiciozni danas. Vreme je da se fokusirate na planove koje imate duže vreme. Ne odlažite više ništa za drugi dan.

Strelac

Danas ste veoma komunikativni i možete da upoznate osobu koja će da vam se dopadne. Ako ste u vezi, nije vam lako da udovoljite voljenoj osobi, jer imate dosta obaveza. Budite vredni.
Jarac

Teško će vam biti da se prilagodite kolegama na poslu. Nemate motivaciju za rad. Pomalo ste rasejani, ali završite ono što je prioritet.
Vodolija

Skloni ste uživanju. Komunikacija sa partnerom je odlična. Ako ste slobodni, vidite se sa prijateljima, pa preko njih možete da upoznate neku zanimljivu osobu.
Ribe

Očekujte od drugih da vam izađu u susret. Nije vam lako da dođete do dobrih rezultata. Potreban vam je savet neke bliske osobe ili partnera.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: