Horoskop za 17. jun

Zabava - Sreda 17.06.2020 - 09:32

Pred vama je horoskop za sredu 17. jun. Sa srećom.

Horoskop za 17. jun. Foto: Mondo Horoskop za 17. jun. Foto: Mondo

Ovan

Imate višak samopouzdanja i odlično se osećate, ali ne zapostavljajte partnera zbog svojih obaveza. Moguće je poznanstvo sa osobom koja je veoma energična. Birajte ljude slične sebi za saradnju. Nije loš dan za promene na poslu.
Bik

Odlično se osećate i veoma ste romantični. Ne ostavljajte ništa za drugi dan, nego odradite sve odmah. Pazite gde ostavljate dokumenta.

Blizanci

Saradnici mogu da budu od pomoći. Prijatelji mogu da Vam daju dobar savet. Veoma ste vredni i kreativni danas.
Rak

Popričajte sa partnerom o planovima za budućnost. Imate želju da se zaljubite i da uđete u vezu. Preko posla možete da upoznate neku finu osobu. Držite do sebe bez obzira na nesigurnosti.
Lav

Veoma ste emotivni. Ako ste slobodni, birajte pametno između dve osobe. Ne nervirajte se ako nije sve kako ste isplanirali. Ne odustajte od svojih ciljeva.
Devica

Možda ćete biti ljubomorni ako ste u vezi, a ako ste slobodni, bićete skloni avanturama. Nove predloge za promene na poslu možete da razmotrite. Nemojte da bežite od promena, jer je vreme za promene.  
Vaga

Očekujte napredak na poslu, a posebno ako imate partnerski posao. Moguća je pomoć neke mlađe ženske osobe na radnom mestu. Dogovorite se sa kolegama kako da bolje odradite posao.
Škorpija

Veoma ste posvećeni poslu. Preko posla možete da upoznate neku zanimljivu osobu. Bitno je da uvedete nove načine rada ili da radite sa novim osobama.  
Strelac

Imate dosta obaveza, a nikako da izdvojite vreme za ljubav, ako ste slobodni. Popodne idite negde sa partnerom, bitno je da Vam ne bude dosadno. Ne propuštajte pozive za druženje.
Jarac

Smeta Vam svaka kritika. Odaberite drugi dan za ozbiljne razgovore. Teško Vam je zbog porodičnih problema, pa niste fokusirani na posao.
Vodolija

Osećate se voljeno iako ste u vezi. Odličan je dan za ljubav i flert. Treba Vam savet u vezi sa poslom. Svaka sugestija biće od koristi.
Ribe

Kreativni ste i lako dolazite do ciljeva koje ste postavili sebi danas. Ne opterećujte se pričama drugih ljudi, nego radite kako ste isplanirali. Moguća je glavobolja.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: