Horoskop za 17. jun

Zabava - Četvrtak 17.06.2021 - 08:08

Pred vama je horoskop za četvrtak 17. jun. Sa srećom.

Horoskop za 17. jun. Foto: Mondo Horoskop za 17. jun. Foto: Mondo

Ovan

Iako imate dosta obaveza potrudite se da se posavetujte sa drugima da biste sve brže obavili. Najbolje bi bilo da pitate partnera za savet. Ako ste slobodni, moguće novo poznanstvo.
Bik

Šta god da radite danas proverite sve na poslu više puta. Dajte sve od sebe da budete detaljni. Uvedite neku novinu u posao i olakšajte rad.

Blizanci

Imate potrebu za pažnjom u vezi. Probajte da provedete više vremena sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, razmislite da li vam je trenutno potrebna nova ljubav ili za to nemate vremena.
Rak

Postoji mogućnost da vas razočara neka bliska ženska osoba. Pokušajte da zadržite sve što vas nervira za sebe jer žaleći se nećete pomoći sebi, a i drugi mogu da vas izbegavaju. Probudite optimizam i napravite plan rada za danas.
Lav

Izvesni su manji problemi u komunikaciji sa drugima. Budite jasni, a ne dvosmisleni. Razmislite da li su ljudi koji vas okružuju na radnom mestu stvarno iskreni i ne poklanjajte im lako svoje poverenje.
Devica

Bićete nagrađeni za vas trud ukoliko date svoj maksimum. Usmerite se na obaveze koje stalno izbegavate. Lako možete da uvedete promene u poslovni život, a to će svakako da bude jako dobro za vas.
Vaga

Neka bliska osoba može da vas obraduje. Pokušajte da provedete više vremena sa porodicom. Osetljivi ste na kritiku i sve primate k srcu.
Škorpija

Imate idealnu priliku da izdvojite više vremena za sebe i nemojte to da odlažete. Mlađa ženska osoba može da vam da informaciju koja možda nije baš tačna, pa budite oprezni. Ne morate svima da kažete šta mislite da ne biste izazvali raspravu sa kolegama.

Strelac

Razmislite kako biste lakše mogli da iskoristite idealnu priliku za napredak. Preko prijatelja je moguće neko novo poznanstvo sa jako zanimljivo osobom. Ako ste zauzeti, da vam ne bi bilo dosadno, uradite nešto lepo za partnera. Promenite sredinu, makar na kratko vreme.
Jarac

Dobićete dobre vesti u vezi sa poslom. Budite korektni prema saradnicima izađite im u susret ukoliko traže pomoć ili savet. Dvoumite se da li da prihvatite još jedan još jedan angažman, koji može da bude honorarni.
Vodolija

Polako donesite bitne odluke. Veoma ste dobro raspoloženi. Partner može da vas oduševi nekim lepim gestom.
Ribe

Ne preterujte sa poslom jer, bez obzira što se vi trudite, bitno je samo da odradite ono što je neodložno. Moguć premor. Veoma ste strastveni i skloni flertu.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: