Horoskop za 17. maj

Zabava - Utorak 17.05.2022 - 09:25

Blizanci konačno rešavaju problem, Device blistaju zbog ljubavi, Škorpije čeka sjajna prilika, a vi?

FOTO: Thinkstock FOTO: Thinkstock
Ovan
 
Dnevni horoskop vam predviđa mnogo obaveza, i biće neophodno da otklonite sve smetnje kako biste ih završili. Neko pokušava da privuče vašu pažnju, ali vaša koncentracija je samo na poslu. Jedite više voća i povrća.
 
Bik
 
Odlično se osećate danas i moguć je početak nekog uzbudljivog novog projekta. Željni ste više druženja, pa organizujte neki izlazak sa partnerom ili društvom. Dobar je dan za šoping!
 
Blizanci
 
Ako ste u vezi, danas otklanjate neki problem koji vas već duže vreme muči. Komunikacija s partnerom kao da nije bila baš sjajna preko vikenda, ali ćete zajedno pronaći rešenje. Pazite se većih troškova!
 
Rak
 
Neko na poslu pokušava da vam "uvali" i svoj deo zaduženja, ali pokažite da niste nečiji otirač i da sa vama ne sme tako da se postupa. Dobijate odličan savet od neke mlađe ženske osobe. Dnevni horoskop vam predviđa i zanimljiv poziv za izlazak.
 
Lav
 
Dobijate priliku za kraći put i vrlo ste uzbuđeni, ne drži vas mesto i rado biste promenili sredinu. Želite da sve bude savršeno zbog čega ćete se možda malo isfrustrirati tokom dana, jer ne zavisi sve od vas. Moguća je glavobolja.
 
Devica
 
Vreme je za neko veliko sređivanje garderobe ili stvari u kući, a Device to obožavaju! Zadajte sebi zadatak i bićete srećni i ispunjeni kada ga ostvarite. Partner je u vas zaljubljeniji nego ikada!
 
Vaga
 
Dnevni horoskop vam savetuje da budete oprezni ako radite s brojkama, mogu da se dogode neke manje greške, sve proveravajte dva puta. Želite malo da se opustite, čak bi vam i igranje neke igrice prijalo. Mogući su bolovi u leđima.
 
Škorpija
 
Pripremate se za neki veći trošak, i do guše ste u računicama. Ne brinite, zvezde su na vašoj strani i sada je trenutak da uložite u to što želite! Škorpije koje se bave privatnim biznisom dobijaju odličnu priliku.
 
Strelac
 
Uporno odlažete neku obavezu jer je smatrate smrtno dosadnom, ali je završite danas da vam ne bi više stajala na rasporedu. Strelčevi koji nisu u vezi danas će saznati da se nekome dopadaju, ali neće biti sigurni da li je to uzvraćeno. Mogući su problemi s varenjem.
 
Jarac
 
Dnevni horoskop vam je fokusiran na ljubav, vaša osećanja su procvetala, ali kao da osoba s kojom ste u vezi ne želi isto što i vi. Iskreno porazgovarajte, moguće je da imate pogrešan utisak i da ste zajedno na početku divnog puta! Danas nije dan za započinjanje dijete, ako ste to planirali.
 
Vodolija
 
Otvorite četvore oči danas da vam ne bi promakao neki važan mejl ili poruka. Glava vam je u "oblacima" jer maštate o nekoj osobi koja vam se dopada. Do vikenda ćete znati da li je uzvraćeno!
 
Ribe
 
Dnevni horoskop vam predviđa da ćete danas biti ključni "igrač" u nečijoj velikoj odluci. Vaš savet biće zlata vredan, jer ste u jedinstvenoj poziciji da procenite situaciju i nekome kažete šta treba da uradi. Volite kada se drugi oslanjaju na vas, pa će ovo biti dan koji će vam podići samopouzdanje.
Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: