Horoskop za 17. mart

Zabava - Četvrtak 17.03.2022 - 00:51

Pred vama je horoskop za četvrtak 17. mart. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
Ovan
Ovo je doba nedelje kada ste najumorniji, gubite koncetraciju, skloni ste na napravite propust. Vodite računa ako baratate novcem, takve greške ćete teško ispraviti. Partner pokušava da vam se umili, a vi "zatežete". Budite malo popustljiviji. Smanjite kafu.  
 
Bik
Situacija na poslu se zahuktava, obaveza je sve više a vi se plašite da nećete odgovoriti na izazove. Po prirodi ste staloženi, nemojte da "gubite glavu" kad je najvažnije. Više verujte u sebe. Ne verujete partneru i to vas izjeda. Dobro poslušajte šta priča i kako se ponaša. moguće je da grešite.
 
Blizanci
Prihvatili ste se obaveza koje realno ne možete da završite u dogovoreno vreme. Otvoreno iznesite svoj problem, nadređeni će imati razumevanja. Muči vas nesanica već neko vreme, nemirni ste. Razmislite da niste nekome ostali dužni objašnjenje...
 
Rak
 
Olako prihvatate zaduženja i do sada ste se "izvlačili", ali tome danas dolazi kraj. Spremite se na ozbiljne kritike na poslu. Saslušajte, izvucite pouku i promenite pristup. Ljubavni odnosi su često poput bumeranga. Kako se vi ponašate prema nekom, tako će vam se i vratiti. Kod vas je sad došlo na naplatu.  
 
Lav
Danas ste rešili da date sebi oduška. Sustigao vas je umor, gledate samo kako da "otaljate" posao. Pazite se zlonamernih kolega, mogli bi da vam naprave problem. Konstantne promene vremena utiču na vas. Nesanica i glavobolja vas danima muče. Prijala bi vam masaža.
 
Devica
Odličan dan za novčane transakcije. Ako razmišljate o kreditu ili pozajmici, danas bi bilo dobro da potpišete ugovor. U ljubavi je situacija idealna, nemate zamerki. Astrolozi savetuju samo da se ne opustite. Stara boljka ponovo vam predstavlja problem. Posetite fizijatra.  
Vaga
Ako razmišljate o promeni posla, danas nije dobar dan za donošenje odluka. Strpite se, velika je verovatnoća da ćete dobiti još unosniju ponudu, mesto gde ćete imati više šansi za razvoj. Ljubavna situacije je iz dana u dan sve komplikovanija. Vreme je da "platite" stare dugove.
 
Škorpija
Novac vam je najveći motiv da radite i pokažete šta sve umete. Moraćete malo da "date gas", ako mislite da uložen trud pretvorite u finansijski dobitak. Drugim rečima, treba da se nametnete na poslu. Mlađa osoba želi da vas vidi, nema svrhe više da "vrdate" - ili prekinite kontakt ili pristanite na uslove koje nudi.
 
Strelac
 
Dobar dan na poslu, odlično se slažete sa kolegama koji cene vaše znanje i veštinu. Proslavite uspešan dan, častite se "sitnijim" šopingom. U ljubavi sve teče glatko, uživate u miru i harmoniji. Partner će vas iznenadti poklonom na kraju dana. Čuvajte zglobove.  
 
Jarac
Niste raspoloženi za ljude danas, sve vam smeta, a posebno nadređeni. Ako je moguće, bolje radite od kuće, kako biste izbegli nepotrebne konflikte. Mogu vas skupo koštati. Jedino dobro dana jeste što postoji velika verovatnoća da ćete dobiti novac od osobe koja vam već duže vreme duguje.
 
Vodolija
Rasplinuli ste se na nekoliko strana, sve želite da postignete, sve vas interesuje, a vremena je realno malo. Odaberite "zanimaciju" koja nema veze sa finansijama, danas ste suviše "u oblacima" da biste se bavili egzaktnim stvarima. Unosite više tečnosti.   
 
Ribe
Ako želite da napredujete, moraćete da promenite neke "staromodne" stavove. Ceo svet ide napred, pa ćete tako morati i vi. Danas je dobar dan da upišete neki kurs, proširite znanja. Raspoloženi ste za flert, spremno čekate svoju priliku da zablistate.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: