Horoskop za 17. oktobar

Zabava - Četvrtak 17.10.2019 - 09:34

Ovnu je super dan za posao, Blizancu za zabavu, a Raku za više romantike

Horoskop za 17. oktobar FOTO: Mondo Horoskop za 17. oktobar FOTO: Mondo
Ovan
Preko kolega na javnom mestu možete upoznati neku zanimljivu i finu osobu. Danas je odličan dan za posao i saradnju sa drugima. Komunikativni ste.
 
Bik
Posvetite se partneru. Sporiji ste nego inače na poslu. Nemojte se nervirati ako druge ne zanima napredak na poslu kao što Vas zanima.
 
Blizanci
Možete neke probleme koje imate da zadržite za sebe. Ne opterećujte se poslom. Danas je dan za zabavu i relaksaciju. Uradite samo šta možete.
 
Rak
Budite romantičniji danas. Postoji mogućnost da se vrati neka osoba iz prošlosti u Vaš život. Saradnja sa drugima na poslu je jako bitna.
 
Lav
Danas uradite nešto za partnera što odavno planirate. Odličan je dan za dogovore i pregovore sa saradnicima. Sjajno se osećate.
 
Devica
Prilično se dobro osećate u vezi. Slobodni, preko posla možete upoznati neku vedru i pozitivnu osobu. Danas je dobar dan za realizaciju planova.
 
Vaga
Partner neće tolerisati posvećenost sebi i drugima, jer ima utisak da ga zapostavljate. Ljubomora je moguća danas. Sve ide kako treba i drugi ljudi su Vam naklonjeni. Dobar je dan za saradnju sa kolegama, novim i starim kontaktima.
 
Škorpija
Moguća je neka tajna veza, avantura. Danas nemojte verovati previše drugima. Radite sve što možete sami.
 
Strelac
Pokušajte da porazgovarate sa partnerom o stvarima koje Vam smetaju. Ne dozvolite da vam se drugi mešaju u privatne stvari. Preko prijatelja je moguće novo poznanstvo.
 
Jarac
Ne zapostavljajte partnera zbog posla. Fokusirajte se malo više na posao. Ne dozvolite da Vam se privatni život meša u posao.
 
Vodolija
Pomalo sve ide sporije nego inače. Danas Vam se ne radi uopšte. Nemate motivaciju. Bavite se sportom, to će Vam prijati danas.
 
Ribe
Prilično ste strastveni. Moguća je avantura. Mesec u polju strasti u Vama budi želju za flertom, ali i neobaveznim vezama. Ne gubite vreme na neke aktivnosti koje ne daju doprinos na poslu.
Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: