Horoskop za 17. oktobar

Zabava - Ponedeljak 17.10.2022 - 08:27

Pred vama je horoskop za 17. oktobar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
Dnevni horoskop za 17. oktobar 2022. godine savetuje Ovnove da ulože u posao o kom već neko vreme razmišljaju. Ako prethodno uradite detaljnu analizu i napravite plan, uspeh neće izostati. Nemojte da dozvolite da se zapustite. Jeste li razmišljali o promeni ishrane?
 
BIK
Okrenuli ste novi list na poslu, ako mislite da uspete morate da budete čvršći. Ne dozvolite da vas poremete ogovaranja, držite se onoga u čemu ste dobri i istrajte u planovima. Moguće je romansa sa osobom koju ste nedavno upoznali. Iznenadićete se!
 
BLIZANCI
Blizanci bi danas trebalo da razmotre ponudu za nov posao. Situacija na poslu je nestabilna, možde je ovo rešenje vaših problema? Manji porodični problemi su vas uznemirili. Posavetujte se sa osobom koja je već prošla kroz iste muke. Loš vam je imunitet.
 
RAK
Ljubavni problemi su vas opteretili i ne možete da se koncentrišete na poslu. Neophodno je da napravite korak nazad i sagledate situaciju iz drugog ugla. Budite oprezni sa novcem. Moguće je da će neko pokušati da vas ubedi da uložite pare u neizvestan poduhvat. Glavobolja. 
 
LAV
U novu radnu nedelju ulazite puni elena. Otkrivate istinu o nekim odnosima koji će preokrenuti situaciju i potencijalno vas ugroziti. Potražite pomoć prijatelja na položaju. Partner želi da vam ugodi. Uživajte u romantičnoj večeri. Manji problemi a zglobovima.
 
DEVICA
Dnevni horoskop za 17. oktobar 2022. godine savetuje Device da zasuču rukave i prihvate dodatni posao, potreban vam je novac. Imate znanje i energiju, zablistaćete, budite samo malo sigurniji u sebe. Partner će vam prirediti strastveno veče. Uživaćete!
 
VAGA 
Neki poslovi su vam iskliznuli iz ruku, ali ne očajavajte. Nove ponude stižu, dobro ih razmotrite. Donećete ispravnu odluku. Osećate se pomalo usamljeno. Očekujte poziv na piće od osobe koju slabo poznajete. Odlična prilika za flert, ali ništa više. Manje masne hrane.
 
ŠKORPIJA
Balansirate između posla i porodičnih obaveza i nije vam lako. Morate da odredite prioritete, tek onda sledi i rešenje situacije. Jedna osoba je uporna u tome da vas osvoji. Neodlučni ste, ali jedan prijateljski savet će vam pomoći da donesete odluku. Problemi sa alergijama.
 
STRELAC
Danas ste nezaustavljivi. Dugo ste sve "gurali pod tepih" i sada konačno prestajete da se branite i krećete u napad. Uspeh vam je zagarantovan. Partner želi da provodi više vremena s vama. Nađite vreme za ljubav. Mogući su problemi sa varenjem, promenite ishranu.
 
JARAC
 
Današnji dan je znaku novca. Ako treba da potpisujete neke papire, sklapate govore, pročitajte ono što piše sitnim slovima. Pazite se da vas ne "prevare". Neko iz vaše blizine je očaran vama, a vi t osobu ne primećujete. Ne dozvolite da vam propadne šansa za sreću zbog pravila koje ste sami nametnuli.
 
VODOLIJA
Situacija na poslu je povoljna da zatražite više zaduženja. Uz dodatni posao ide i povećenje plate, a vama je sada novac neophodan. Ne ljutite se na partnera zbog sitnica. Suštinske stvari među vama su sjajne, ne kvarite to. Krećite se više.
 
RIBE
Dnevni horoskop za 17. oktobar 2022. godine upozorava Ribe da ne budu previše gorde. Napravićete sebi problem na poslu, a za to ne postoji realan razlog. Maštate o osobi koja ivam nije dostupna ili nije svesna vaših osećanja. "Otvorite karte", biće vam lakše. Posetite stomatologa.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: