Horoskop za 17. septembar

Zabava - Četvrtak 17.09.2020 - 09:37

Pred vama je horoskop za četvrtak 17. septembar. Sa srećom.

Horoskop za 17. septembar. Foto: Mondo Horoskop za 17. septembar. Foto: Mondo

Ovan

Imate dosta posla. Potrudite se da se bolje organizujete. Ne brzajte sa odlukama vezanim za poslovne prilike, jer ne mogu sve greške da se poprave odjednom. Budite staloženi.
Bik

Danas je idealan dan za opuštanje i zabavu. Gledajte neki film i omiljenu seriju, to može da vam prija. Posvetite više vremena partneru.

Blizanci

Provedite više vremena sa porodicom, a ne dozvolite da posao bude na prvom mestu. Bitno je da završite samo ono što je neodložno. Preosetljivi ste na kritiku drugih ljudi.
Rak

Danas ste komunikativni. Uspevate da se lako dogovorite sa drugima u vezi sa bilo kakvom saradnjom. Odličan je dan za kupovinu tehnike, telefona ili nekih stvari za kuću.
Lav

Danas je dan za zabavu i opuštanje. Moguć je priliv novca. Ne morate previše da se brinete zbog posla, konačno će da vam se isplati sav trud.
Devica

Nervozni ste, ali bićete bolje u drugom delu dana. Nemate strpljenja za druge. Nemojte da se preforsirajte, probajte da se opustite uz hobi ili jednostavno više odmarajte.
Vaga

Iskoristite dan za saradnju sa drugima. Ne započinjite neke nove prilike za napredak. Treba da budete odgovorni i da platite račune na vreme.
Škorpija

Imate dosta obaveza. Moguće su veće greške, ali ako proverite sve na vreme ne postoji mogućnost za problem. Izvesni su novi kontakti, pa ne propuštajte priliku za druženje.
Strelac

Danas je produktivno polje posla. Drugi ljudi umanjuju vaš trud, ne dozvolite to. Dajte sve od sebe i sigurno će drugi da cene sve što ste uradili za njih.
Jarac

Veoma ste raspoloženi za rad. Držite do sebe, do svog stava i to će da vam pomogne da izgurate današnji dan. Ne zapostavljajte svoje obaveze, jer će da se nagomilaju, a onda ćete teško da stignete da sve završite na vreme.
Vodolija

Potrudite se da se posvetite malo više organizaciji posla i finansijama. Mogući su problemi sa nepredviđenim troškovima. Ipak, imate višak energije i lako ćete da uspete da izađete na kraj sa svim problemima.
Ribe

Odlično se osećate. Bliske osobe mogu da budu od pomoći da ne odustanete od svojih ciljeva. Iskoristite dan za saradnju, dogovore, nove poslovne prilike.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: